Noh, eihäse kahell viikoll mennynnä putkkeen, niiku vähä arvelinnii.  Vieläpä junttas kippeyttee selännii hyvä ku kävelemmää pysty. Pikkusen keppiä käyttell, kylhä se siit.Pari päivvee operaation jäläkkeen näytti, et täähä parannoo noppeest? Sitte se rupes jurimmaan parantuminen paikallaan, sisuskalujen turvotus ja kipu ruvenna oikkein parantummaan ja selekä kans kippeyty. Ilimmeisesti selän kippeytti tuo sängystä nouseminen kylenkautta? Nyt syönnä ramallii, sirtaluttii ja panatollii kolome kerttoo päivvään viikon ajan, ei vieläkkää oikkein ou parantunna. Katottaan nyt joko tällä saikulla korjjauttuu vai ei.

IMG_20211004_131150.jpg

Siinä tään päivän huavakuva, ihan kohttuullisesti parantunna? Saikkuu hakkiissa kysäsin liäkärilt, et onko autonasentajan oikkee, kirurkin vasen? Ihan sill ku sitä leikkuukertomust lukkiissa olevinnaan oikkeella ei ollunna tyrree? Vasemmalla kylläkkii? Kummissii kohta parvuotta valittanna kippuu tuos oikkeella olevas paikas? Ja magneetti kuvissakkii oll molemmin puolin? Onneks kummissii laittovat verkon molemmill puolin (Kait). Pikkusen kyllä ihmettel tuokkii saikkua antava liäkär tekstin oikkeellisuutta? Suapihan nähä mitä täst tuas tull? Sit juolahti tuos mielleen entäpä, jos tarkotusperät o peitellä ensmäisen leikkuun virhheit? Ei kait nyt senttää? Paljon tuas kysymykssii tulloo mielleen? Toivottavasti tää tyrä korjjautus nyt, jo tässä on männynnä aikkoo ja euroja palannu paljon.

IMG_20210923_135947.jpg

Niiku tääkkii, kuka piru puras leikkaukses kylykkeen? Ei vaineskkaa liimmoo tuo kait oll?

IMG_20211001_103940.jpg

Tää oll hyvä kun sain mukkaan, kummasti jeleppas selekä hommassakkii. Ja ehoton muutama päivä myös leikkuun jäläkkeennii noustessa sängyst.