Iltapalaksi savustin Norjanlohta, Terveellisiä rasvoja, mutta epäterveellisiä karsiokeenejä. Mikäpäs herkku terveellistä olisi? Pari kuvvaa laitan,   ensin savuvile.ja toiseks savustuspaikka Tuost villeest nyt ei tullunna kullan värist, mutta eipä tuo makkuu haitanna. Herkullista oll. Mausteena vuan mersuola ja tilli, mitteepä kala muut tarvihttoo. Tietennii purruu ja kolome neljä soker palloo siihen piäll. Siitähän se kullan värissyys pitäs tulla kallaan. Piettään savustumas 30-40 minnuuttii kalan painost riippuen. Ajan tiettää siit, millo alakkaa tietynlainen sihinä kuulummaan savustuspöntöst.

Tillä kohttuullinen kell tännään, aurinko paisttaa ja lämmintäkkii on parinkymmenen kieppell. Tuulen puuskat on aika kovvii kylläkkii, mutt mennoo ei haittoo : ). Empä lörpöttele enemppää, piäsettä muitakkii hommii tekemmään : D.20170813_134502.jpg

20170813_133126.jpg