DSC01344.jpg

Jo vain. Sottailin samahan tuo o nyt paisttoo, ku oll tarppeeks sulanna(vaikka tiijjä kärssiikö tuot miten paljon syyä, röllykän taut). Viljapossun luuton Pakaste Juhlakinkku tänä vuonna. Hain tuon torsttaina pihhaan Marjuskast. Kylmiössä oli elikkä oli alakanna sulammaan jo hyvin. Niimpä eilisenpäivvee sulasin kellaris ja illaks jiäkuappiin. Tännään sit arvelin, kun pakkaus oli vuotanna vettä ostoskassiin, et parempi paisttoo se. Niimpä toin viieks tunttii sen sisälle lämppiimmään.

DSC01373.jpg

Johan tuo oli nyt lämmennä 8 astteesseen, joten pistämmä kinkun uunniin.

DSC01375.jpg

Elikkästä kello oll 15.20 ja astteita laitoin uunniin100. Painnoo kinkulla oll alle kuuen kilon, joten sen pitäs paisttuu 21.20, mutta haju ja mittarhan sen sit kerttoo kohan kypsä o. Ja tarina jatkkuu, kohan aihetta on.

Nonnii nyt aihetta o. Ei meinanna millää paisttuu tuo kinkku, ehkä sata astetta on liian vähän? Sillä lämmöt kinkussa oll viell 2.00 70 astetta(10,5 jo uunissa). Niimpä pistin uunin vähäks aikkoo 125 ja sitten sammutin sen ja jätin loppu yöks muhimmaan viell uunniin. Nytten sit 8 mais otin uunist ja maistelin.

DSC01390.jpg

Tässäpä tämä. Ensvaikutelma mehevä, suolainen ja ihan kohtalaisen makuinen.