Heh heh. Joo niin ku kuvast näkkyy eihän ne ainakkaa suorassa ou. Pitkkää aikkaa ole tullunna makustelttuu ruokkii tänne. Tännää sit otin seisovasta pöyäst. Juustokuorrutetut makkarat,riisill ja kastikkeena lohta talontappaan. Lautaselle asettelu on ihan omamalli, aika ruttaali. Puolustukseks voin sannoo, etten ou kokki, enkä kontitoorikkaa.

20180202_115248.jpg

Välillä muutakkii, ku roilerrii- ja lihapihvijä. Jotennii näytti hyvältä tarjoilu alttaassa ja maistukkii hyvin. Tuossa "lohkastikkeessa" oli semmonen pien potku. Kävi hyvin riissin ja makkaroiden sekkaan. Nam. Kannattaa välillä noutopöytteekkii vilasta, sieltäkkii löyttyy joskus hyvvee. Paikka oll Sihtalan ABC. Paikkana muutennii on kiva, näkkyy ikkunast jokimaisemakkii. Muutennii nykysin siistimpi ja mukavampi paikka mitä aikasemmin oli. Remontti on onnistunut mielestäni hyvin.

20180202_120906.jpg

Jäi kuvvaan myös Suomeniän  vanerrii tehnynnä vaner tehassii. Vikipetia tiettää, Joensuun vaneritehdas – Wikipedia

 

 

20180202_120911.jpg

Ehkä nuo kuvat pitäs ottoo kesäll? Ei oikkein oikkeuksisa piäse talavela. Mutta niin ku näkkyy, lunta tiläkkii riittääpi. Joop ja laitettaan myös, ettei ou ponsoroitu mainos. Päivä näytti kaupunki reissula hiljaselta, aika vähän liikku linja-autoja ja kuorma-autojakkii. Ihmissii muutenii perjanttaiks aika vähän, tietennii kellokkaa ei ollu viell puoltapäivvee. Tukkakkii lyhen, muttei parta : D)). Vähän siistimpi lookki ensviikokks.