Leivinuunin lämmitys päivä. Niimpä piti jottai kehitellä paistummaan siihen
Pakastimesta löyty villapossun lihhaa. Niimpä ne sulammaan lämpimmään vetteen.
Pikkunen lusikallinen voita pattaan. Myöskkii uunikala näkkyy ylhäällä,
Liha palojen maustaminen Maldonin savusuolall ja pippurill. Muutapa ei tarvitakkaa.
Hienommat lihapalat men rullalle. Pikkusen oll ärtsyn kuuma tuo uuni. Ehkei nuo ois voinna paisttoo paistin pannulla. Nyt tulivat pikkasen rapsakoiks. Noh, eivät kummiskkaa menneet pilalle. Ihan maukkaita olivat tuolleennii käristeenäkin. Kyllä muuten tämä mangalitsa on ihan maukkaan makust lihhoo. Ja nami nami tuo rasva.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.