Ohhoh. Jo on aikkoihi eletty. Työntekijöihennii vuokraus viijjään pörssiin tahi yritettään. Silleenhän sitä ei palakkoja ou vara nostella ja tietettää tykyjä tulevvaissuuvvessakkii. Maksettaan osinkoina sitten nuokkii omistajille. Varmmaannii onnisttuu, ite en nyt lähe mukkaan varotuskellot soipi nyt. Sevverran näissä hommissa on tullunna takkiin (biotie ja turvatiimi). Pienet listtautuvat virmat varsi jätän pois. Toten näkösesti voittoo tekkeevät alakkuusa, mutta ..... .Paina> VMP näyttää kokoaan isommalta – henkilöstövuokraaja menee velkaisena pörssiin ohhoh just huomasin.

Ei oikkein Altiakkaa kiinnostanna, varmmaan sennii laittovatpörssiin, ku kasvua ei näy. Silleen tuas "Jussien" rahat suattiin kierttoon. Tarkotan tuolla viljantuottajjii, niihen taisivat jossa vaihheessa vedota.

Hauskinta oli tuossa viimovuuvven lopulla tullunna siästövakkuutuksen tarjjous saaha rahat pois sijoittaissa rahastoihi. Noh siihentuas lankesin ja otin rahastoja siästösummalla. Mutta siitäkkii oli varmimmat poistettu, ettei niitä suanunna. Elikkä metsärahastoja ei suanna? Siitä neuotelttiin monta päivvee, muttei onnistunna. Nyt nuo ottaman rahastot syönynnä ihtijjään pois. Vaikka oisin toissiikkii ottanna sama tilanne ois ollunn. Kyllä ne pankit ja vakkuutus osovvaa neuvvoa.Kohan kolome vuatta männöö nuo rahat otan pois, siihennii oli laitettu  viel siännöt, ettei kolommeen vuotteen kannata niit ottoo. Mennee tiettyjä rosentteja nostokuluja kolommeen vuotteen asti. Mitähän tässä keksis viijjä pörssiin, jot rikastus. Perskatarallaa tää loki. 

Tuossa päivällä luvin tuossa tuon jutun. Paina>Maailman tehokkain supertietokone esiteltiin USA:ssa – 200 petaflopsin hirviökone ratkaisi tunnissa laskun, johon tavallinen kone käyttää 30 vuotta. Kuka tuon laskun tarkasti ja on laskenut jo? Flopsi vuan huijjanna käyttäjiään tahi käyttäjät huijjanna muit.