Pittäähän se viikonloppulomill vähän renttouttuu? Tää ku o vähän kumma harraste, pittää harrasttee kaks vuotta ennenku o mittää mahollissuukssii osttoo omat harrastus välinneet. Onkohan toista samanlaista harrastusta? Ei varmmaan, mut toissaalt hyvä tuokkii siäntö. Voipi tutkkailla erlaissii harraste vehkkeit, eikä tarvvii kiirreessä yrittee löyttee sitä oikkeeta itelleen? Tännään sit akentana oll punapiste, asseella ei niinkkää vällii ollunna. 

IMG_20231111_100555.jpgIMG_20231111_100604.jpg

CZ P10 C

Tämmönen Tuppervuara ase. Kahva oll aikasen karhheen tuntunen, jotennii ei oikkein kätteen sopinna? Muuten ihan hyvän tuntunen. Kevyt, eikä ollunna "turhhii härpäkkeitä" varmistimmii. Varmistin oll liipasimes. Punapiste tähttäimes män jonnii aikkoo, ku oppi käyttämmään. Jotennii se läks piältä pois, ku rupes ampummaan. Piti melekkein aina ennen ampumista laittoo piälle, et näky. Muuten heleppo käyttee ja suht tarkkakkii. Viien ensmäisen laukkauksen jäläkkeen, ne nimittäin mänivät ohi, ku ei näkynnä pistettä ja ammuin tähttäimillä.

IMG_20231111_104635.jpg

Loppuu kohti rupes jo paremmin Lyyti kirjuttelemmaan. No joo, en oikkeesttaan ihmeemmin tarkkaan pyrkinnä ampummaan. Tarkotus kun on kokkeilla erlaissii asseit ja tähttäimmii mikä itelle soppii. Yllätys kyllä oll tämä ase, miten heleppo ja tarkka tää on? Myöskkii tuo punapistetähttäin on aika hyvä. Johan mulla tommonen oll joskus -90 luvun alus ilimakos, mut se jotennii poras reikkee silimmään, ku sillä ampu. Oliko sitten liian kirkas piste. Pitäs joskus ehttii se ilimakko ja kahttoo vieläkö toimmii se pistetähttäi vai jäikö paristot siihen ja pilas sen?

Tämän hetkinen  Top tilanne ammutuill asseill.

-CZ Sadow2

-CZ P 10C

-Bereta 92

-Glock 19

IMG_20231111_123213.jpg

Tuota nuarmmuu en tiijjä misttee se tull? Johonnii terävvään se kävi tahi liekkö se vasemmalta ampujan onkelma?