Ostin reilu viikko sitten F-securen safen lisenssin kodinkoneliikkeestä. Pittäähän kone turvata viruksilt ja muilttaa ötököilt. Noh. Arvelin toissa iltana, ruppeempa asentelemmaan, ku helepot ohjeet on. Ei kun Securityn sivulle. Ensin piti rekisteröittyy, ei muuten voinna asenttoo tuotet konneesseen. Sen jäläkkeen valitsin tuotteen ja seurrailin ohjeit. Laittelin tuoteavvaimet ja kamppanja koodit. Ostos onnistui, jes kerrannii : ). Eilen viell oll voimassa entinen ohjelma. Tännää herättyy aukasin konneen, e per !!!!!!! Lukkoo konneell ei suojattu. Rupesin siin kahtelemmaan miks ei. En näist tiijjä paljjoo, mutt yritin kahella vikkoo. En löytännä. Siinä uamutuimmaan arvelin, ett ruppeempa sattailemmaan tuonne F-securityyn. Siellähän asiakaspalvelija vastas, anto ohjeit ja yritti neuvvoo. Ainut vika vuan oll, ett mie en pystynnä kirjottammaan sattiin alotuksen jäläkkeen mittää???? Niimpä siirryimme s-posttiin, mutta hankalloohan se oll. Sieltä sitten neuvvoja sain ja yritin viell. Ei onnanna ei. Sitt jätin tietokonneen vähäs aikkoo, oll muita hommii. Illemmall sitt yrittelin vieläkkii, mutt ei. Ei kun uutta S-posttii, nyt ei ennee tullunna vasttaustakkaa???? Tuas huillailin välill ja arvelin et ruppeempa sattailemmaa uuesttaan. Sattihan aukes ja kirjottelin pitkän jutun. Painoin lähetä, viesti läks. Sitt tull teksti jonkun ajanpiäst, agenttia ei tavoitettu. No joo kieltämättä kello oll jo noin 17.50. Elikkä siellä piäs oll työaika umppeutumas ja kottiin kiire.

Viime vuonna ostin sammaisen lisenssin suorraan netist, ei sekkää päivittynyt." Sillä ostin nyt kaupast". Silloin sen asensivat sielt käsin konneellen ja niin sain toimimmaan. Hauskinta oll tuossa illala kahtelin sellaus historijjoo ja painoin ostos tapahtummoo, sivu oll hävinnä??? Enkä kyllä löytännä lattaustakkaa, ladatuista tiedoista.

Mutta päivittelen viell tätä juttuu kohan asia selevivvää.

 

Myönttee täyttyy omamoka : D. Joo sattailimma uuen akentin kans, liekkö ollunna 007 vai joku muu. No leikki sikseen : ). Kotvan aikkoo men hommas, mut nyt toimmii. Piti anttoo akentin etänä tehä homma, semmonen poropeukalo oon. Nyt selevis sekkin, että tuo tuote ei lattaukkaan konneesseen heti. Vaan mennee My securetyn sivulle ja sieltä sitten laattaan konneelle ja ennen sitä on poistettava vanaha ohjelma. Jospa ens kerralla onnistus homma : ). Kiitokset täyttyy anttoo asiakasneuvvojalle tehyst työst ja jakso opasttoo tämmöstä tumpelloo hermostumati : ).