Auton korjjauksen järjestäminen ja sijjais auton hommuu. Muutaman päivän kahtelin joskos vuokra-auton ottas, se tuntu hyvältä itealta. Mut aina se tulloo tuo mut essiin. Tänä uamunna luin noihin vuokrraukssiin liittyvvii asiot ja siäntöjä? Vakkuutukssiin oma vasttuu oll 1200e, johon liitty kolarit ja auton muu särkyminen? Jotennii tuo viimonen juttu ei käynynnä järkkeen, voihan olla et kone laukivvaa huonnouttaan tahi tullu muuten tiäsä piähän. Jos asiakas jouttuu tuonnii maksammaa ni ei hyvä? Tuon summan vuokrrooja kiinnittää asiakkaan tililt vakkuuvveks, vuokrauksen alettuu? Tuohompa oma vuokrraus juttu tyssäs, miun karmall siit ois jottai särkynnä. Niimpä tännää juolahti soittoo erräälle autokauppijjaalle ja kysell joskos sieltä auttoo sais lainaks, mut ei nykysin pysty sitä tekemmään. Niimpä sit kysellin etukkaamppii autoja, jottai löyty. Niimpä varasin yhen ja meininki oll huomenna mennä viemmää ommoo korjjaajall ja hakkee uus pirssi. Muuttujjii tuas astu pelliin ja jouin lähtemmään käymmään kylälle. Niimpä sielt sit ajallin samontein korjjoojjalle. Heh heh tuo tupssauttelu oissii oikkeesttaan hyvä assii, ei ole perässä jurroojjii. Jättäytyvät sovulla etemmäs. Piästtiinhän sitten korjjaamolle. Turpo nyt on kahen vaihheill laitettaanko karret vai Mitsupishi, mitsu ois halavempi ja perempi, ku alaku peränen. Kahellaan viell hintojä ja kessee. 

IMG_20190709_132819.jpgIMG_20190709_132826.jpgIMG_20190709_132845.jpgIMG_20190709_132904.jpg

Maisema kuvvii lenkin varrelt. Jonkun matkkoo piti kävellä korjjaamolt autokaupalle.Mutta kyllähä lenkkeily virkisttää. Tuossa oll hauska petonikompleksi tehty sillois. Voipi vuan kuatosatteill virrata ves nois?

IMG_20190709_162333.jpg

Tämänmoisen kulukupelin hommasin nyt, sijjais autoks. Ihan hyvän tuntunen näi alakajaisiks. Pikkusen täristtää jarruttais, mut eihän jarruloilla ajeta. Hmmmm.jotennii saman tyylinen, ku korjattavana oleva?