Eilempä sitten tuas Joenkierros. Kiertellyy kauppoloissa ja ostokssiin tekkoo myös. Noh, näläkähä siinä tulloo noppeesti. Ensin ol meininki syöpötellä ABC:ll, mut parkkipaikka oll auringon alla. Elikkästä, ei ku sittarriin ja Cafe Peppeen. Siellä sit sottailin mitteekä ottasin? Päivän pihivi ois ollunna pariloitu roilervilepihivi, sinihomejuustokastikkeel. Jaa`a, homettahan en syö. Elikkästä sitten tilasin kalliimmalta alakarte-listalt Pepen parilalta roilerin vilettä ja mankokastiketta.

20180731_133401.jpg

Tuota tuota, mitähän tästä sanos? Hienon näkönen, mut tuo mankokastike ei käy tähän roilerriin. Jotennii semmonen mauton ja valju. Kesäkurpitsat oli hyvvii ja perunat, noh ehkä niissäkkii ois voinna suolloo olla enemmän. Tietennii makuasioista ei voi kiistellä, enkkee ou mikkää makujenasian tuntijakkaa, mut en ehkkee tuot tilloo ite toiste. Etellinen alakartelistall ollu roiler oll parempi( Parila broiler fileen pekonilla, kastikkeena oli yrttivoi ja höysteenä maalaisranskalaiset, sekä kuullotettu porkkana, sipuli ja paprika ja päällä persiljaa). Ihan syötävvee oli ja näläkäkkii läks. Pistteit 4/5

Tänäpäivänä lämpimiksen ajelin ja pinnoilin polttopuit lähemmäks talloo. Uussii kaveriakkii sain tuas. 

20180801_094328.jpg

Pienen pien sammakko.

 

20180801_124217.jpg

Sitte löyty isompikkii sammakko. Hyvä on suoja väri kaverill, ei heleposti huommoo. Liekkö hiän lajilttaan viitasammakko? Sammakkoo kuvvailles möykkäs sitte alaselän, puuajo loppu sitten siihen. Volttaretta suuhun ja temssi selekkään jylykyttämmään. Eiköhön se vuorokauessa parane ja huomenna sit töihin.