Juu tännää täyty uamusell käyä Sulavis vysioterapiassa, jot tuon selän sais kunttoon. Vähän siin jutustelttiin, mikä paikka vaivovvaa ja sen jäläkkeen liikkeit mitä vois tehä. Lopuks "pient"hieronttoo.

Sitten ostoksill. No näläkähän siin tull, piti kahella missäkä sitä söis. Niimpä pitkästä aikkoo uus sapuska sattu silimmää. Ja eiku tilloommaan. 

IMG_20190912_124855.jpg

Mustaherukkaroiler, röstillä(?), paistettuja juurekssii ja jottai vihrreetä piällä. Eppäilytti tuo terävä veihti piäll? Mutt ihan kypsähän tuo oll, eikä mikkää raw tahi rose. Tuo rösti oll iha uus tuttavvuus, varmmaannii perunast ja porkkanast tehttyy. Sisus oll kyll vaallee, mut piällisin puolin oranssi. Ehkä ois voinna olla vähän suolasempi ja ehkä lisäks sipullii ja valakosipullii. Pihvi oll aivan hyvän makunen ja sopivan kypsäkkii. Kastike. mustaviinimarja "mehu", ehkä ois voinna olla vähän paksumppoo, jos kerta kastiket oll. Aika äksyn makunen, mut niinhän se marja onnii. Se pelasti kuitennii nuihen röstin ja roilerin maun. Ihan hyvä ruoka, kannattaa koitella. Pistteit antasin 5/5 ja peukku piälle. 

Ja lopuks vähän kuminkärryy, vähän viärän merkkisell autoll : D)).

Painappa>                 Ken Block's GYMKHANA TEN: The Ultimate Tire Slaying Tour               

Juu, eikä ou ponsoroitu juttu.