Toissapäivänä par pussii munkkija töihin. Täytty 15 vuotta täs työpaikas, no huhhuh. Aika vilahtaapi noppeest.
Tästähän se sapuskan teko alakkaa, jos ei leivinuunin lämmityst lasketa mukkaan. Nelejä valakosipulin kynttä ja normmaallii sipullii.
Jalostettuu sikanauttoo
Maldonnii, jaa`a pitäs lähttee ostammaan lissee. Heh heh. Ei tuo posti ou tuonunna "ponsor tuotteit" Vink vink. Mainostettu melekkein joka kerta, ku kokkailunna tänne.
Sipulit, pippurit ja Maldonit joukkoon. Voi myös, mut nyt tehttiin pikkusen kevvyympi versio. Pelekästtään sen verran, et ainekset ei pala kiinni.
Elikkä siin se toinen ruaka-aine kiehhuu vieres. Makarooniluatikko aihheena tännään.
Munamaitolla. Pari munnoo, 7 tessii maittoo ja teelusikallinen suolloo. Tämmöstä en ollu tehnykkää. Kostutus ainneenna käytin ylleesä voit.
Uunniin mennessä, munamaijjon kans.
Ja tunnin uunituksen jäläkkeen. Ihan kohttuun makunen oll, mut suolaton. Kevvyympi totennäkösest. Katottaan kiittääkö röllykkä vai ei?
Jäläkkäriks viell kanankoivet pattaan. (kuvas ovat uunniin menos).
Tahi oikkeesttaan eturuoka tämä oll, voi viijjä sen suolan maun makarooniluatikost. Katottaan ja kuunnellaan talaven tulloo.
K2 kirjjoo lueksin tännään n.100 sivun verran. Pitikkii luata "serkkupojan näkökulumast" arvostelu erräälle kirja-arvostelialle. Sori häll, pikkusen kesttää. En kirjoja ou lukenna, sitten alakoulun Tarzanien. Pallaillaan serraava kirjotus lokis o tuost K2:st.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.