IMG_20221112_205335.jpg

Toissapäivänä par pussii munkkija töihin. Täytty 15 vuotta täs työpaikas, no huhhuh. Aika vilahtaapi noppeest.

IMG_20221114_122506.jpg

Tästähän se sapuskan teko alakkaa, jos ei leivinuunin lämmityst lasketa mukkaan. Nelejä valakosipulin kynttä ja normmaallii sipullii.

IMG_20221114_122635%281%29.jpg

Jalostettuu sikanauttoo

IMG_20221114_122732.jpg

Maldonnii, jaa`a pitäs lähttee ostammaan lissee. Heh heh. Ei tuo posti ou tuonunna "ponsor tuotteit" Vink vink. Mainostettu melekkein joka kerta, ku kokkailunna tänne. 

IMG_20221114_123008.jpg

Sipulit, pippurit ja Maldonit joukkoon. Voi myös, mut nyt tehttiin pikkusen kevvyympi versio. Pelekästtään sen verran, et ainekset ei pala kiinni. IMG_20221114_123252.jpg

Elikkä siin se toinen ruaka-aine kiehhuu vieres. Makarooniluatikko aihheena tännään.

IMG_20221114_124926.jpgIMG_20221114_125315.jpg

Munamaitolla. Pari munnoo, 7 tessii maittoo ja teelusikallinen suolloo. Tämmöstä en ollu tehnykkää. Kostutus ainneenna käytin ylleesä voit.

IMG_20221114_131051.jpg

Uunniin mennessä, munamaijjon kans.

IMG_20221114_152134.jpg

Ja tunnin uunituksen jäläkkeen. Ihan kohttuun makunen oll, mut suolaton. Kevvyympi totennäkösest. Katottaan kiittääkö röllykkä vai ei?

IMG_20221114_131057.jpg

Jäläkkäriks viell kanankoivet pattaan.  (kuvas ovat uunniin menos).

Tahi oikkeesttaan eturuoka tämä oll, voi viijjä sen suolan maun makarooniluatikost. Katottaan ja kuunnellaan talaven tulloo.IMG_20221114_152439.jpg

K2 kirjjoo lueksin tännään n.100 sivun verran. Pitikkii luata "serkkupojan näkökulumast" arvostelu erräälle kirja-arvostelialle. Sori häll, pikkusen kesttää. En kirjoja ou lukenna, sitten alakoulun Tarzanien. Pallaillaan serraava kirjotus lokis o tuost K2:st.