Selekkee pittää vähän huolttoo, niimpä tännää oll aika Sulavin vyssarille. Joka vähän kysell ja hieroksi samalla lailla, ku viimeks. Se kun helepotti selän kippuu. Sit katottiin mitenkä kuulloo nostettaan ja minkälainen kävelytyyli on. Kässiin pitäs heilluu sivull, ku kävellee :D. 

Sit siihe kuvvaan.

IMG_20190924_170405.jpg

Kuva otettu tietokonneen näytölt. Pikkusen huonoluatunen, mut assii käyp kuitennii ilimi. Ite kuva otettiin Kuvamaailmassa. ihan hyvä tull. Vain lasit puuttuu. 

Sitten pitsoloihin.

IMG_20190924_144940.jpgIMG_20190924_145101.jpg

Kinkku, herkkusieni, ananas pitsa. Shell Reijolasta käyty, tiältä en viellä oukkaan käynynnä. 

Hurjan rasvanen tää pitsa, niiku näkkyy vasemmassa yläreunassa. Hyväku ei lörähtännä suapin takapenkille. Yhtteen ostoskassiin oli kylläkkii pikkusen valunna. Pitsa oll perhepitsa. Paksu pohjanen ja runsas täytteinen. Täyttävvee tuhttii tavarroo.Ehkä aavistuksen tuima. Maussa vanahan kunnon leivin uunin maku? Ei varmmaankkaa kummiskkaa ou puu uuni.Ois kaivaan vähäsen valakosipullii. Maulttaan kohtalainen. Pistteit 4/5. Tää paikka tuopi mielleen Sulon Villeenin huoltamon(tankki täytee). Syrjässä ku mikä, mut aika paljon kummissii asiakkait. Taittaa tuo Reijjola olla uussiin omakotitalojen unelma rakennuspaikka. Ainassii rakennettaan hirmusest.

Pitsan syönnin ja päikkärilöihin jäläkkeen Polliissin sivuloille hakemmaa henkkareit. Sillähän sitä valokuvis kävin. Tämä hommahan se onnii nii pyrokraattistettu jot. Täyttelin sähköset kuavakkeet, mut vielä pittää käyä laitoksell nimmari antamas ja ilimmeisesti viell huastattaavat ja totteevvat oikkeeks henkilöks? Olhan mulla n.25 vuotta sittekkii passi, mut ylleesä ajokortti o käynynnä henkilöllissyyvven totteemiseks? Paitti nyt ei ennee käy ja pakko oikkeesttaan suaha tuo uus henkkari. Nykysin kaikki tunnisttaatuminen käyp muuten hankalaks.Kahtelin varrausaikkoo tuonne laitoksell, mut ajat oll kahe viiko piähä. Pitännee vuan jokupäivä männä jonottelemmaan, sitähä suapi nykysin tehä jokapaikas? Huvittavinta sit on tuon kortin lunastaminen R:ltä. Pitäs totisttoo henkilöllissyys henkilökortilla tahi passilla? No vittu mitäs tässä nyt haettaa, just sitä lappusta. Eikö se pärstän näkeminen ja nimmar riittäs? Nyt jouun ehtimmään henkilön jolla on henkilötodistus tahi passi ja tekemmään valtakirjan hälle henkareitten hakemisseen? Periaattessa mielestän nyt oissii helepompi suaha tekastut, oikkeet passit ja henkarit. Mut kaippa nuo asian keksijät o harkinneet ja tutkinneet, ettei niin käy. Kyllähän tuokkii tietysti paperiloihin pyörrittelijöihin työllissyyttä lisevvää aika paljonnii ja rahat viijjään kansalt? 70ex5000000=35 000 000e

IMG_20190922_103547.jpg

Kyll se syksy tulloo