Painappa> Autokaupassa vyöryy trendi, jolla on erittäin ikävä seuraus - Suomessa on havaittu jo näin paljon matkamittariväärennöksiä

Minkä nyt ite oun syynnäillynnä Suappija kesäkuust asti, ni voin sannoo että kyllä tuo näyttäs olevan aika totta? Mutta onhan tuota tehty kautta aikkain. Aikoinnaa se oll vuan hittaamppoo ja työlläämppee. Nykysin tarttes olla vuan tietokonenörtti ja pikkusen tiettoo. Tietokkii varmmaa löyttyy netist ja tarvittavat välinneet Kiinasta tahi Saksast. Noitakkii varmmaa suap tilattuu ihan laillisest? Eihän tuo mittarin muuttaminen ou laitonta, jos ei tehhä hyötymismieles? Kuka se nyt semmosta tekis? 

Kerrompa pienen hauskan jutun.

Joskus hamassa nuorruuvvessani, kiertelin kahtelemas autokauppoja. Satuin puljjuun, jossa oli paljon paljon Autija. Rupesin sit kahtelemmaan sisälle. Ihmetytti kummasti, miten melekkein kaikissa oli mittaristo irti? Hmmm, kiännyin kannoillani enkä kysseisseen kahen kirjjaimen liikkeesseen ennää männynnä. Varmmaan niissä oli joku tyyppi vika?

Palattaampa nyt takasi aihheesseen. Sen yhen pirssin työ varmmaa muistatta?Painappa>Autokaupoill - Khtlsvrn jutut - Vuodatus.net.En oikkeesttaan tuon jäläkkeen ou livenä käynnä kahtelemas. Netin auto sivuja kahellunna vuan. Onhan siellä muutama kiinnostava yksilö silimmään sattunna, mutt.... . Ensimmäisenä iskkee silimmään tuo kuljettajan penkki? Miten nahkapenkki voi kulluu nii pahasti 100-150 000 kilometrriin. Itellän oll tuos 18 vuotta vanhassa Suapissani lyyssipenkit ja piälle tietätin sillo osttaissani( Vällykarjalakohan se oll) isttuin suojjat lyyssisistä. Ne on kestänneet tänneasti, eivätkä vielläkkää ole yhtä huonot ku noissa nahkapenkkilöis nahkat? Tuo kummasti ihmetyttää, itekkää kun en ole kevveimmästä piäst? Luulis nahkan kestävän paremmin, ku lyyssin? Vourtissakkii kohta 280 000 ja penkit paremmassa kunnossa kun tuossa Suapis. Kannattaa kahttoo auton ylleis ilime, sisält. Ulukopuol ei sano mittää, se voijjaan käsitellä kaikenmuailman myllytyksill ynnä muill värivähoil, mitkä peittävät viat. Tietennii pohja täytys vilast. Muuten hirvveesti otettaan kuvvii myötävist autoloist, mut miks ei pohjast oteta kuvvii? Huvittaa nuo jutut nettiauto kaupoist, kukakapahan kahtomata ja koeajamatta osttaa auton. En ainakkaa minä ja muutennii vähän hiipu ostohalaut tuon yhen autaon pukille noston ja tuontiauton jutun takkii. Mitä oun kahellennunna hintoja, ajokilometrit vaikuttaapi hinttaan 2000-10000 näissä kattoovvissa automerkeissä? Ja näihen tuojjii nykysin näyttää olevan paljon, eikä autotkkaa kerkkee hapata pitkkään myönnissä. Kysynttee on vähän ajetuille hyville autoloille : D)).

Ja lopuks eilistä punertavvoo ilttoo, taivaan rannalt.

IMG_20190903_200734.jpg

 

IMG_20190903_200707.jpgIMG_20190903_201030.jpg

 

IMG_20190904_085203.jpg

Ja viele selekäkarkkeja.