IMG_20220514_083701.jpg

Näist se lähti uamull, jäisist siskon hirvipulliloist.

IMG_20220514_083706.jpg

Par valakosipulin kynt. Tämä onnii ollu pitkkää unohuksis, en tiijjä miks?

IMG_20220514_083709.jpg

Yks tavan sipuli

IMG_20220514_084230.jpg

Ja tietennii voit n.50 rammoo

IMG_20220514_084429.jpg

Sekkaan sekotellaan nelejä ruokalusikkoo vehnäjauhoja

IMG_20220514_084432.jpg

Vähän sirruutamma värrii jauholoihin

IMG_20220514_084618.jpg

Nyt alakkaa olla värrii tarppeeks

IMG_20220514_084935.jpg

Ves sekkan sekottaen tasaseks

IMG_20220514_085039.jpg

Sipulit ja valakosipulit sekkaan

IMG_20220514_085107.jpg

Pippurit rouhetta ropssaus ja suola Maun mukkaan maistellen

IMG_20220514_085326.jpg

Sit lihapullit sekkaan ja anttaa jonkun aikkoo hauttuu

IMG_20220514_085409.jpg

Perunat keittääty samall.Suolloo en ite lissee keitinvetteen

IMG_20220514_090647.jpg

Peruna muussiin tull n. 3 tessii maittoo ja vatkates lisäsin suolan, maistellen millonka on sopivast.

IMG_20220514_085720.jpg

Siinnepä lihapullikastike valammiina. 5/5