Juu porot maisteltu, mankalitza seurraavana.
Siinä sitä sulamas lämpimäsveis.Oli pakastteessa ja eilen juolahti mielleen paistella poies.Noppeesti sull noin.
Siinä huuhottunna uottelloo suolloo ja paistamist.
Vähän voita paistinpannulle....
Ja eiku särryymmään.
Vähän kärryytettään karsikokeenejä pinttaan ja sit...
Pattaan hautummaan, pienen voi nokarreen kans.
Reilu tunti 120 asttees.
Ja hyvvee tull. Vähän peruna muussii ja nammmm.
Mielenkiintost? En kyllä pentunna muista syönneen moista, mut täytyhä se maistell ja hyvvee oll.
Seurraava ei ou ruokajuttu, se löyttyy selevästi alemppoo.
Muistanetta sen leikkuujutun? Noh, johan siit kulunna 5 kuukkaut, Pikkusen huava rupes vihottelemmaan, piti ihan käyä tippatätill kahottamas. Ei siin ihmmeemppee kait ollunna, mut oisko jokunen tikki jiännä sulamati. Joten ne märki pois.Kait? Kattellaan ja kuunnellaan miten tilanne kehittyypi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.