Ampparilla oli juttu tuosta aiheessa tänän, joten laitompa kommenttia. "Totta kai se toimii. Kuka uskaltaisi kyseen alaistaa leikkaukset, jos vaikka kivut eivät olisi hävineetkään. Voipihan vanhemmat ja vähän nuoremmatkin pelätä, että heidät leimataan hulluiksi? Sillä kivut "hävinneet", vaikka kipuja oisikin pärjättävä heidän on. Mielestäni nuo lumeleikkaukset täyttävät petoksen merkit? Varsinkin jos potilas on joutunut maksamaan siitä? Sitten olisi eri asia jos leikkaukset tehtäisiin ilman minkäänlaisija maksuja.

 

Lääkeasioita sen verran seuranneena. Huvittavinta on nämä halppis lääkkeet, joita vaihdellaan Kelan antamien määräysten takia. Nytkin oli erään lääkkeen pois veto apteekeista, kun oli niissä epäpuhtauksia. Ei edes viitsitty kertoa mikä kyseinen lääke oli ja asiaa vähäteltiin Fimean osalta? Joskus käynyt mielenkiintoisia keskusteluja apteekeissa, kun olen kysellyt lääkkeiden toimivuuksista. On tullut esille, että eri valmistajien lääkeaineissa on imeytymis eroja, jotka johtuvat täyte aineista yms.Vaikkakin niissä olevat lääkeaineet ovat saman suuruisia, ne eivät imeydykkään yhtä hyvin. Tutkitaanko Fimeassa miten tarkkaan nuo lääkkeet vai katsotaanko vain lääkeaine määrät? "

Onneksi ite en ole tarvinnut vielä leikkauksia, vaikkakin läheltä on pitänyt.

HPIM0157.jpg

Tässä ehkä lähln tappaus. Muutaman vuuvven takkoo. Liukastuin ja oikkee jalaka jäi oikkeen perskannikan alle kannossakkii oll sevverran tavarroo jot rojahti selekä aivan muahan asti ja reijjestä "vähän" vihlas. Jonku aikkoo siin sottailin kävikö kuin ja piäsenkö ylös. Noh piäsin, Yritin sitte tehä viell töit, mut koskihan se niin aatanasti, et lähin autollan päivystyksseen. Olha se vähän huastavvoo, ku kaasujalaka piti suaha auttoon. Matkahan män hyvin ja päivystyksseehä piästtiin. Siellä sitten tutkivat ja totesivat, et jiät tänne yöks. Meinasin sitte auton käyä ajamassa parkki halliin, mut eihän ne piästänneet. Auton vei ilimmeisesti joku turvamies halliin. Siitä sit kuvvauksssiin, kuvvooja kerto ett siin ja siin kannattasko leikata. Ei kummiskkaa reislihas ihan poikki ou mennynnä. Piätettiin ettei leikata. Uamu sit tull ja kottiuttivat. Hoituri kysy tilattaanko taksi, tuumasin ettei ajoinhan mie tänne ja ajan poissii. Vähän mulukas, mut piästi lähtemmään. Harmi kun ei tullunna myöhemmin otettuu uutta kuvvoo oll pikkusen pahemman näkönen sillo. 

Laitan viell yhen myöhemmän rummuumisen kuvan.

HPIM0622.jpg

Vasen takareis. Polokasin sellasen metallista tehyn askelman etureunalle, se siitä kippas ja kuavuin sen piälle. Lähellä oll etten lyönynnä takaraivvoo kiintteesseen metalli pöyttään. Sitte ei ois varmmaa ennee tarvinnunna käyä päivystyksessä. Heh heh, huvittavinta oli et varottelin uutta työkaverrii, ettei kannata kiirehttii ja hättäillä. No niimpä : D.

Saas nähä kohan piäsen tahi jouun tyräleikkauksseen tekkeevätkö sellasen lumeleikkuun? : D)).

Tämmönen juttu tännää.