Pitkkään on mennynnä etellisestä kirjottelust. Vähän kevätväsymyst vai liekkö jo syksy, yhtä kolleehan tuo on?. No joo ostelin tuos pororouhet.

IMG_20230602_110436.jpg

Tähän tutustuin viimoviikolla, hernerokan muodos ja oll hyvvee.

Tännään sit lämmittelin halakouunnii, niin arvelin et tehhäänhän makarooni laatikko.

IMG_20230602_102920.jpg

Niimpä torinot kiehummaan ja 

IMG_20230602_104201.jpg

Muutama pussi rouhet

 

IMG_20230602_105650.jpg

Sipullii ja valakosipullii muutama kyns

IMG_20230602_110607.jpgIMG_20230602_110849.jpg

Siinäpä ne sekasi ovat, myöskkii vähän pippursekotust.

IMG_20230602_111241.jpg

Siinäpä ne ruskistettuna.

IMG_20230602_112654.jpg

Kuus tessii maitojuommoo ja kolome munnoo ja eeku vatkkoommaan.

IMG_20230602_113425.jpg

Siinäpä munamaitokkii jo kuavettuna astijjaan. 

IMG_20230602_132646.jpg

Siinä se sit uunitettuna, n.reilu tunti uunis (n,250*C) Jos jotkut ihmettellöö, miks ei palanna? Noh,metallinen kans oll piällä.

Joku mauste täst puuttu???? Suolloo kyll anttaa tuo poro, mut joku     ? Oisko sittennii pitännä käyttee enemmän voit, paisttais tuot rouhet. Pikkusen uattelin etten suolloo ennee laita. Vai oisko sit pitännä tuohon munamaittoon suolloo laittoo? 4/5