20171020_181125.jpg

Tuli ajankohtaseks hommata, kun alako pakkaskaus. Tänä uamunna varasin yllmiärästä aikkoo töihin mennoon, ollii jo nolla kelit. Tie kuitennii oll sula vaikkakkii märkä, mutta tien vierrustalla näky jo pikkusen jiätä heinis. Töistä soittelin kahvitunnilla JV renkkaalle, josko renkkaat saisivat vaihettuu. Tuntu sopivan ja ei ku tulla illalla käymmää ja vaihto tehhään. Tymppäävvyn renkkaan vaihttoon yks vuos, kahen hylsyn ja nuapurin  ristiavvaimen säryttyy. No kummissii sinne ajjaissa sottailin, josko ostas sittennii uuvvet renkkaat, ku ei niillä kummiskkaa koko talavvee ajella. Vaihto ois kummissii maksanna 50e. Paketin osttaissa suap asennuksen ja tasapainotuksen sammaa hinttaa. Eihän nuo ihan ilimasetkkaa ollunna, mutta myöhän tinkkaamma niin muan perustteellisest : D)). Vaihto ehtona oli miull Hakkapelliitta 7 tahi 9. Käyttiin kahtomas Hakkapelliitta 9. Heti veivät syvämmen, nastat nii nätisti et.

20171020_160950.jpg

Eikö oukkin kommeet? Ens vaikutelma ajjaissa oll, ett paremmat ovat mitä kesäkumit. Ehkä pikkusen iänekkäämmät, mutta ei pahasti.

Jokos kerroin edellisen syksyn kesän renkkaihen ostosta, en varmmaankkaa. Noh, kerrottaan välis : D)). Sekkää ei mennynnä kun Römssöössä. Tää ei sitte ollunna sama rengasliike. Menin ostammaan siis kesäkumeja michelin crossclimateja merkilttään. Siinä kokkoo sottailttiin ja lopulta tehttiin kaupat. Rupesin istuskelemmaan ja uottelemmaan sen valamistumista. Se kesti ja kesti. Ukot sykkyil tiskill, sitten kuhtuvat, ett kävi pien vipa. Asentivat viärät renkkaat alle. Mie kyllä jo melekkein arvasi. Käyttiin sitt hinta neuvvottelluu hommast, aika hyvällä hinttaa sain ne kumit. Energy saverit olivat merkilttään, mutta miusta nuo kuluttaa aika paljon polttoainetta, eikä vierintä vastuskkaa ou hyvä. Muuten jämäkät ovat ajjoo. 

 

Ruvetkeehan kohta työkkii renkkaita vaihtelemmaan. Kohta se talavi tulloo. Eikä nyt ois ruuhkkookkaa, jos tietättää hommat muil. Tää JV rengas on hyvä kauppa, kannattaa käyä kyselemäs ja kahtelemas

Heh heh, tään vielä tinkasin lopuks : ).

20171020_163041.jpg

Entinen hajossii, joku aikkoo sitten.