Alakkuun haaska kuva?

IMG_20230912_165422.jpg

Hymmyilevä porkkana ohukainen. Hymy kyll hyyty, ku söin sen ja yllättävän hyvält maistu.

Sit siihen alakuperräisseen akenttaan. Jokunen aika sittenhän alotin uuvven harrastuksen. Puolen päivän maissa lähin Joenkaupunkkiin. Uamulla juolahti mielleen, joskos piäsis paukuttelemmaan samointein? Niimpä pyörähin SARissa kyselemässä, joskos piäsis amppuilemmaan. En piässynnä, mut vähän myöhäsemmällä sopis. Niimpä heitin kauppakierroksen ja pallailin takas. Ostin sit sarjalippuko se nyt oll 12 kerttaa, ase, patit ja taulut maksettaan sit  eriksseen. Meinasin et ammun err aseill, kokkeilen mikä ois se kätteen käyvvä torrakko? Eilen oll sitten tämmönen vehe käis.

IMG_20230915_145614.jpg

CZ Shadow 2, patit oll muuttunna viimekertasest. Kuulemma paremppii. No hyvä nythän sitä varmmaannii ossuu paremmin? Muutennii viimekerralla lopussa älysin, et paukuttelen viärältä käjeltä ja silimält? Nyt ampumakäs oll vasen ja silimä myös. Alakkuun huomasin jo, et täs CZ:s näkkyy tähttäin paremmin, kun Glokis? Liekkö sit johtunna silimäst? Muutennii tämä ase oll parempi amppuu, mut ehkä pikkusen vaikkee käsitellä ja ladata. Tässähän oll myös varmistin, joka oll pikkusen hankala. Glokissa se oll liipasimes, se ollii sit pirun omituinen laukasta. CZ:ta oll tältä osin 100 kerttaa parempi. Varmmaannii kaikki asseet ovat pikkusen erillaissii? Mut amppuissa ja käsiltäissähän varmmaan oppiipi homman. Alaku kankkeuttahan tämä on. Ai mitenkäs ammunta suju? Noh, tällälaill.

IMG_20230915_152135.jpg

Kyll se pikkuhiljjoo lutviittuu. Pikkusen vettää nyt oikkeelle. Edellisellä kerralla veti kello kahekssaan. Muutosta tapahtu jonnii verran. Oliko ase, patit, silimä vaiko käsi syyllinen? Seittemän viimesen kutin osumista, viis oll tuossa keskimmässä valakkeessa alueessa. Ehkä enskerralla jo on napakymppejä, kolomas kertahan se ylleesä totensannoo. Seurraavalla kerralla, jos ottas tämän herran gunin>

             Jan Hammer - Crockett's Theme (Miami Vice)