Jaa`a. oiskohan pitännä ajatella tuota uatosta jo osakeannis? Piensijjoittajat ei ou välttämäti rahan perssiissä? Eikä välttämättä tyhmmiikkää ennee. Itelläkkii oll nuo Teliat jo Soneran ajoilt. Pijin niit 20 vuotta vaikka arvo vuan laski ja laski. Tulikivveekkii on ollunna lähemmäs 15 vuotta ja ovat vieläkkii raskkaasti tappioll, mut kotimmaisseen on tullu luotettuu. Ehkä vähän liiannii paljon? Jotkut yhtiöt haisttaa johtoporttaan rahastelust. Kyllä ite pyrkisin kehittämmään nuit yhtiöit ainakkii vähäsen. Varsinnii nämä aurinko yms. "luontoa siästävät" yhtiöt jotennii rahastavat, eivätkä mitteekkää sua ajaks? Noh, onhan Korona ja paskat se on teko syy? Nyt on tietennii näit uussii sijottajjii tullunna paljon ja hyöhhii oppii opit kantapiän kaut. Tämän löysin viell netist, muuttii näköjjään ritisoivat? Painappa>

Kim Lindströmiltä rajua kritiikkiä Kempowerin osakeannin ...

Ja takasin Kempoverriin. Mitä seurrailin tuos pörssin alakuaikoja tuoll yhtiöll. Piensijottajat möi osakkeesa pois noppeesti. Monta päivvee 1-100 osaketta oll ylleisin myynti. Eivätkä nuo välttämäti ennee tule takasin ostoksill, Ite en suannu myyttyy nuit toisena päivänä, olokkoot hyö nyt sitte sen 20 vuotta koris. Mut toten näkösesti ei tuo pitkkää pörssissä ou? Joku tekköö vihamielisen valttaus yrityksen ja sinne men? Tahi ei lähekkää vetämmää markkinat ja rahat loppuu.

Ja nyt vähän postin haku kuvvii, just tull päivän lehti ym.

IMG_20211223_172801.jpg

Ja tätä sitä riittääpi?

IMG_20211223_175124.jpg

Heh heh, ei ou posteljooni monnee aikkaan tuoho luatikkoon mainoksija laittanna?

Tästä seurraavasta kuvasta nähhäännii, mite ahneet myö piensijottajat ollaan?

IMG_20211223_171759.jpg

Tännää avvailin Faserin joulukalenterin luukkuja vähän myöhäs. Tää kalenteri kyllä yllätti. Oispa tämmössii ollunna 40 vuotta sitten. 

Ja

IMG_20211223_162309_250.jpg

Hyvvee joulluu kaikill!!!!