IMG_20230211_092736.jpg

Se on patahommii ja eeku

IMG_20230211_085637.jpg

Hirvi possu paisttii tekemmään. Siinä hirvet piällä, possu alla paloteltuna.

 

IMG_20230211_085645%281%29.jpgPossun uunilihasta jäi yli, oli sen verran iso pala.

IMG_20230211_085810.jpg

Niimpä, pikkusen voit.


IMG_20230211_090216.jpg

Hirvet ensin pannulle, sipulit ja pikkusen Maldonnii piälle.

 

IMG_20230211_090946.jpg

Sit possut. Tähän suolloo ei tarvinna, liha oll valammiiks suolattuu.

IMG_20230211_091448.jpg

Silavat vähän sulammaan possun piälle.

IMG_20230211_092749.jpg

Tässäpä kaikki komponentit paas.

 

IMG_20230211_085819.jpg

Yks maku lötkäle, kolome sormallista Maltonnii, par sipullii, kolome laakerin lehttee.

IMG_20230211_133737.jpg

Siinäpä paisti 2,5 tunnin kuluttuu. Herkullista, niiku näkkyy?