Luullista kaslerliha pihvii hauuttamall?
Voiskos näitä jo kuhttuu lähilihaks, tulloot kahtelemmaan, eikös piäsis paistinpannulle.
Tietennii voit ja pikkusen lihall karsikeennii pinttaan.
Vähän savu Maldonnii ja pippursekotetta pinttaan.
Ja eeku sirruummaan.
Nyt ensmäinen erä valammiina.
Toine erä ja siihen sipulit ja valakosipuli ruskistummaan.
Pattaan kaikki sörsselit
Vettä niin paljon et lihat peittyvät. Sen jäläkkeen pata uunniin 150 astteesseen kolomeks tunniks.
Ja siin lopputulos, herkullista eikös totta?
Vielä jälistteeks hauuttelin broilerin rinttoo ja hyvä kypssyys tull, eikä palanna. Tämäkkii oll herkullist.
Seurraava juttu on sit jännä? Sottailin pitäskö kirjotella jo, vai viikonlopull. Tulin siihen tuloksse, et posti on sen verran hias. Eikä kerkkee tännään perille, ku eilen laittelin? Mut se juttu myöhemmin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.