IMG_20220610_095814.jpg

IMG_20220610_095927.jpg

Luullista kaslerliha pihvii hauuttamall?

IMG_20220610_073849.jpgIMG_20220610_094941.jpg

Voiskos näitä jo kuhttuu lähilihaks, tulloot kahtelemmaan, eikös piäsis paistinpannulle. 

IMG_20220610_100218.jpg

Tietennii voit ja pikkusen lihall karsikeennii pinttaan.

IMG_20220610_100357.jpg

Vähän savu Maldonnii ja pippursekotetta pinttaan.

IMG_20220610_100854.jpg

Ja eeku sirruummaan.

IMG_20220610_101033.jpg

Nyt ensmäinen erä valammiina.

IMG_20220610_101413.jpg

Toine erä ja siihen sipulit ja valakosipuli ruskistummaan.

IMG_20220610_102656.jpg

Pattaan kaikki sörsselit

IMG_20220610_102713.jpg

Vettä niin paljon et lihat peittyvät. Sen jäläkkeen pata uunniin 150 astteesseen kolomeks tunniks.

IMG_20220610_152124.jpg

Ja siin lopputulos, herkullista eikös totta?

IMG_20220610_152623.jpg

Vielä jälistteeks hauuttelin broilerin rinttoo ja hyvä kypssyys tull, eikä palanna. Tämäkkii oll herkullist. 

Seurraava juttu on sit jännä? Sottailin pitäskö kirjotella jo, vai viikonlopull. Tulin siihen tuloksse, et posti on sen verran hias. Eikä kerkkee tännään perille, ku eilen laittelin? Mut se juttu myöhemmin.