Mielestän suojatie o suojatie, jos mualattu tiehen. Olokkoonnii vaikka rakennustyömuall tahi Ministeri ajelemas? Täst kyse

Painappa>Pekka Haaviston törttöily syyteharkintaan! Ulkoministeriä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisista - katso jupakan käynnistänyt kohuvideo!.

Ja piätös Painappa>Pekka Haaviston liikennerikosepäily kuivui kasaan - syyttäjä ei nosta syytteitä

Vois sannoo, et voi voi. Mennee vähän sammaan katekorijjaa, ku tää painappa>Hallitus: Valmiuslain pykälät aktivoitiin Suomessa - Näistä 4 kohdasta on kyse. Vetkkuillaan ja vetkkuillaan viikko tahi ylikkii enneku ruvettaan hommiin? Mitehhän tämänmoisen lorvvailun kans ois käynynnä 1940? Tarvittasko ennee neuvvotella Putnikist? Toissaalta hyvähän se on ettei loukattas kenenkkää "oikkeukssii", mut jos tärkkeet assiit vuativat sitä? Pienempi paha kannattaapi valita? esim. yks pahottas mielesä ja viis voitaspelasttoo päiväs, mielestän se o jo sellane assii, et voitas reakoijja heti säännöksill? Mut toissaalt, jos yks Herra tahi Rouvva loukkaatttuu asiast, nehä voipi vuattii korvvaukssii menetyksist?

Ja kun iän kellossa muuttuupi? Painappa>Jan Vapaavuori: Maahan tulijoilta pitäisi vaatia negatiivista koronatestiä - Virusvariantit leviävät erityisesti ravintoloissa, yksityisjuhlissa ja aikuisten harrastuksissa

Sori tää marmatus tuas, jos tuo itutus nyt lakkois eilisest? Hyvvee viikonloppuu kaikill, mie meen huomen töihin vappailt, enkä jaksa kirjotell tän. Kait. Heh heh, olokkee siin uskos ; D.