Tämähän on ollunna nähtävissä jo kotvanaikkoo. Tämä varttaalitallous ja ahnneus on ollut syynä monnee asiaan, niin myös pankkijen toiminttaan. Muutama vuos sitten keksivät, että eipä annetakkaa kätteistä ku muutamana päivänä viikossa. Muutaman tunnin ajan. Päivät ja ajat taisivat olla maananttai, keskiviikko ja perjanttai klo 9.00-14.00. Eihän siihe aikkaan kerennä käymmään normi työntekijä rahhoo nostamassa koskkaa. Ilimmeisesti oll vieläkkii liikkoo asiakkaita, aikkoo lyhennettiin 9-12. Ei ainakkaa korjjaatunna. Nyt oli sitten kätteisen hakijat vähentynnä lissee, ni lopetellaan toimipistteit ja vähennellään tuas kassa päivvii, nyt ennee tiisttai ja torsttai. Tietenni lainnooha suap sopimalla ajan lainaneuvvottelluun. Varmmaa suahhaan pankkijen yhistymisestä ja lopettamis hommiloista synerkiä ettuja, mutta eppäillä soppii että lainan otto isommasta pankista on edullisemppoo. Ite eppäilen, että kohta alakkaa omistajajäsenet lähtemmään. Pistettään rankka ennuste ens vuuvven alakkuun, että tuhatviissattoo vähemmän heitä ois? Ite viellä kahtelen ja tutkkailen asioihin kehittymist. Tässä joku aika sitten käytin kylläst  Hippooni ajelull kylil ja käyttiin poikimas omassa paikassaan. Alahhaalla kuva lähöst sinne : D. 

20171213_112918.jpg

Ennen poikiminen o ollunna ilimast, mutta nyt makso 20e? ja eipä siinä kaikki 5e viell siitä, jos tyhjennettään heti. Pisti kyllä miettimmään mitteekä tien? Siin sit miettiissä kassahenkilö ehotti, että "käypikö laskkee myöhemmin". Ei käy,  laskettaan heti. Jotennii otti nuo maksut "pikkusen"kupolliin, ajattelin näin kerta maksu otettaan sitten työkkii tehhään HETI! Eihän siinä muuta ollunna, että muut asiakkaat joutu uottelemmaan jonnii aikkoo. Tuo Hippo ku painnaa parikyt killoo, jokunen kolikko mahttuu siihen. Tästä hommasta oll se tulos, että nyt Hippo näkkee näläkkee. Harmi sinnääsä. Kivahan tuohon oll siästtee, mutta eihän nykysin ennee sitä kannata tehä. 

Voi niit aikoja, ku joka pienellä kylällälläkkii oll pankinkonttor, posti ja postipankki. Sillo sattu ja tapahtukkii. Mitähä lukkuu se oli(kauan kauan sitten), Khtlsvr:ssa oli pankkija pilvinpimein. Ykskin tappaus oli ku villislännes. Ensin ryöstivät rosmot postipankin ja ajovat sen jäläkkeen OP:n ja ryöstivät sennii. Eihä hyö mahtanneet suaha kovin issoo summaa niist ja kiinnihhii jäivät. Toinen tarina kans oli sellanen, että olin menossa töihin uamuvuorroon. Polliissi setä huito tapulin kohilla. Pyssäytin auton ja kyssyin mitä? Eipä hiän kommentoinna muuta, että "aja tuolta OP.een jalakakäytävän kautta ohi, tie on sulettu". Nii näytti olevan, pyörökuormmooja oll keskellä tietä : D)). Se asia selevis sitt töis ratiost, rosmot oll käynneet lähellä olevan sahanpihasta kuormmaimen ja repinneet raha-automaatin talonseinästä irti. Vienneet sen sit autonperäkärris pois. Sinne men sekkii, eikä ennee tullunna takas. Lähin oli sen jäläkkeen 8 km:n piäs. 

Pankkijennii kannattaa pikku hiljjoo rueta uattelemmaan asiakkait. Uussii vaihtoehtoja on tullunna. S-pankkii ei pijetty pankkimuailmas ehkä uhkana, mutta taittaa olla perintteisille pankkiloille nyt sellane. Rahhoo kun suat sielt joka hetki, eikä kulutkkaa paljjoo erroo. Heh heh, varmmaa kävi ilimi, ettei ou ponssattu juttu. Edusttaa etupäässä allekirjuttanneen visioita ja uatelmmii tulevasta ja menneest : ).