Lusikallinen voita paistainpannulle, siitähä se lähttee.
Aineksina tännään oll, ylämaankarjan jauheliha.
Juustoraastetta, mikä ruskisttuu.
Yks iso sipull.
Par purkkii tommaatti sörssellii, toinen valakosipulin kans. Suolana oll savu Maldoni, sitä lihansekkaan paisttaissa n. neljä sormellista. Lisäks roppautin rillimaustetta ja pippur sekotusta kevvyysti jauhelihan pinttaan paisttaissa.
Lopuks laitoin ja sulattelin jauhelihan piälle ruaste juuston.Tämmösta sörssellii siit tull. Tämän homman jäläkkeen latelin kolome lasakne levvyy teräs astijjan pohjalle vierekkäin. Piälle tätä mössöö. Kolome kerrosta laitoin, kaikkien piälle mössö ja viimesseen kerroksseen viell juustoruastetta pinttaan. Laitoin tämän sit sähköuunniin n.175 astteesseen. Sielläpä se sit oll n.40 minnuuttii.
Tuossapa valamis sapuska.Pikkusen tuossa paisttaissa jauhelihamössöö roiskkuu, mut eikös se aina? Ite on opetettu, et astian pohjalle kannattaapi laittoo voipaperi, niin piässöö vähemmällä astian pesemisellä. Tässä on yllättävän noppee ja heleppo maukas sapuska, kun ei ruppee liiaks kikkailemmaan ja tie täytteit usseemmassa eräs.
Kevät se tiäläkkii yrittää vallata maisemmoo, lopultakkii.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.