20170909_125107.jpg

No joo. Pitihän tännää testata Sihtalan ABC-ravinteli, joka uuistautu kesäll. Muutaman kerran oun käynynnä kahvilla, siellä sen jäläkkeen. Ihan edustavaks paikaks on muuttunna, kesän jäläkkeen. Paikka muuttunna selekkeemmäs ja sopivan avaraks. 

Ja nyt arvostelemmaan sapuskoo. Tillailin siis itellen keittiömestarinrinbroilerrii, tähän kuulu broilerinfilettä 150g, pekoni, mestarinkastike, kasviksia ja  riisi. Jonka tinkasin perunamuussin sijjaan, kun siivekkään kaveriks jotennii käypi paremmin.

Alaku ruokana oli revittyjä leipiä tummaa ja vaaleaa, salaattia, kuorittuja mantariinin paloja, vuohenjuustokuutioita. Juomana laktoositonmaitojuoma. Jälkkärinä kahvi.

Alakuruuan kerkes napostella hyvin, ennen kun piäruoka suapui pöytään. Kasvikset oli kuullotettu sopivaks, ne on tuolla keinnoin tehtynnä hyviä. Vaikka en oukkaa mikkää ihmeempi porkkanan purija :D)). Roiler oli oli ihan sopivan kypsä, niin ku syöjäkkii.  Silavansiivu aika rapsakka, aavistuksen liikkoo sirahtanna. Kastike herkullista, sopivan tuju maku. Ehkä aavistuksen enemmän ois suanna olla. Juoma, tuo nuista laktoosittomista on huonoin, se maistuu tunkkaiselta, mutta menee se ruuan kanssa alas, itse ostan arki maitojuomaa, siinä laatu hinta suhde kohillaan. Kahvi oli ihan hyvvee, laitoin sekkaan tummoo ruokosokerrii, nam :). Toinen valituksen aihe leivät, aika kuivan oloisia. Näkkileipä on jo keksitty. 

Kyllä mie -5/5 antasin pojoja, hyvä maku jäi tästtää paikasta suuhun :). Palavelu oll hyvvää ja maisemat parraat mittee oun nähnynnä syyes. Nii paikka sijjaitssee melekkein Pielisjoen varres ja näkymät sen mukaset.