Tännää tuas vappaa päivä. Arvelin käyä renkkaat vaihattamassa, ku aikkasen kylymäks meinovvaa männä. Tänä uamunakkii -8 astetta. Eilen työkaverit kertovat jo liukastelleen. Niimpä hurrautin kaupunkkiin. Kymmenen maissa viellä oll aikkasen sumust.

20181008_100704.jpg20181008_100945.jpg

Niiku kuvist käyp ilimi. 

Ajallin suorraan autonrengasliikkeesseen. Siellä heti piäsin pukille ja yhen renkkaan tasapainotutin, kun sillo viimo talavena kylymällä ajoin jonkun matkkoo jarrut jumis. Ei onneks siit särkynnä, vuan asentaja sai sen hyvin tasapainnoon. Hyviltä tuntuvat nuo nyt ajjais. Kesärenkkaat vantteinneen jätin sinne lomalle rengashotelliin. Mitteepä nuita kulettelemmaa risttii rasttii?

Sitten pyörähin yhell kirpparill. Meinnailin, et tais tulla turha käynti? Vaatteit ite en jotennii tuolt ostais, vaikkakkii oisivat kuin hyvvii. Niitähän kirppariloilt löyttyy paljon. Enimmäksseen nyt kytteen vanahoja senkkijä ja kuappija, mutta niitäkkii on nykyselti kovin vähän. Yks hieno kuappi ois ollunna, mut lähemmin tarkastelu osotti, ettei ollunna kovinkkaa vanaha, kuapinkans oll nimittäi takkoo kahottuu lastulevvyy. Se tyssäs siihe. Sen jäläkkeen olin pois lähössä, silimmää sattu lasivitriinit. Sinneppä siis kahtelemmaa sen sisukssii. Aluks ei näyttännä olevan mittää, mut sit se kahto nii söpöst silimmiin.

DSC01165.jpg

No joo, ujoltahan tuo näytti, mut, polovilleen ku laskkeetu ni kahtoha se silimmii.Semmossiiha ne punasetkisut  o ; D.

 

DSC01166.jpg

Nii ei tuol kisul panttoo ollunna, vua tämmönen toine läks mukkaan.

 

DSC01172.jpg

Heh heh, nii söpö pari. Nii erillaiset, mut kuitennii nii samanlaissii. Onkoha tullu höörähettyy nuihi vikkuuriloihen?