Näin piäs käymmään, näläkä yllätti. Suunta oli abc-sihtala. Herkkuja löyttyy kaikenlaist. Nyt arvelin maistelevan Ponuspannun ja sen tein. Menihän tuossa aikkoo jonnii verran, mutta lämmintä oll tullessa pöyttään.

20180620_141635.jpg

Ja eikö oukkii herkullisen näkönen? Sisälti possun paistetun pihvin, tuosta kyllä olisin ehkä toist miel. Maistu kyll naudan mediumilta? Nakkeja kaks, pekonia, mestarinkastiket, timjamjuurekssii ja muallaisranskikssii. Ihan herkullinen sapuska ja röllykkäkkii tull täytteen. Tullee varmmaan tuo otettuu muilonnii : ). Suosittelen tuot teillekkii. 


Ja kiitokset Elisa palstatiimille. Pitkästä aikkoo mukava Rismassa käyä, ku liittymänmyyjät eivät ole niin hyökkeevvii ku ennee. Siit kymmenen pistettä ja papukaijja merkki. Voipi niitä liittymmii tietennii aktiivisesti kaupitella, mutta jos huomovvaa kulukijasta ettei kiinnosta. Silloin jätettään rauhhaan, eikö?

Ite en nykysin ennee vasttoo kännykkäänkkää, ennen kun tarkastan numeron kuka soittaa. Onneks Elisa tuon lankapuhelimen irtisano, ku ei siihenkkää ennee soittanna, ku myyjät. Ei auttanna vaikka laitoin myyntikiellon puhelimmeen, kahta enemmän soittelivat. Pitäs varmmaan kohta rueta ajammaan semmosta lakiesitystä läpi, et puhelimessa pittää näkkyy, jos myyjä soittaa siihen. Mielestän markkinointi alakkaa olla jo kiussoomista ja häiriköinttii. Kiinnostovvoo ois tiettee montakohan miljjoonnoo liittymmee heillä o hallussa. Melekkein aina nimittäin tulloo soitot er numerosta.