Viimo vuonna jo kirjottelin assiista ja yritin selevitellä kuka o vasttuussa noihin irtisanottujen linjojen purusta. Kiirrellä kyllä lankapuhelimet irtisanottiin, mutta entäpä jäläkihoito linjoilla. Elisa ei tiennynnä mittää (vaikka osti Telekarelian pilikka hinttaan). Otin yhtteytä myös liikenne-, ja viestintä virasttoon ja monneen muuhun instanssiin kellekkää ei asia kuulunna? Ohjattiin kaupungin sivustolle, noh siinä vaihheessa loppu innostus. Ilimmeisesti noihin pittäää jonkun viellä kuolla, että asiaan kiinnitettään enemmän huomijjoo, elläimmiihän nuissa jo kuollee, ku johot ovat muassa ja sotkkeutuvat niihin. Hyvä esim. karjalaisest tännään. Painappa>Puhelinlinjaa tiellä Kiteellä - toinen ajokaista käytössä.

Oma artikkelin viimo vuuvvelt tässä> Jaaha se hävissiii linkittäis? Noh laitan kuvan tähän, juttuu en muista ilimmeisesti kuatuvista toloppiloista oll kyse. Toivottavasti työ kerkesittä sen lukkee : D:

20170818_142005.jpg

Ossaa voipi tämä juutu hymmyilyttöö, mutta sotatkaapa sitä polokupyörä tahi mopohenkillöö, joka ajjaa pylyvväästä pudonneesseen johttoon. Ei maha kypärä pelasttoo, jos sattuu kaulankohttaan. Vai mittee mieltä outta? Ei maha olla ihan ilimasta nuihin linjojen purkukkaa. Onhan pylyvväät kyllästetty aikonnaan aika voimakkailla myrkyillä, näin ollen ne on ongelmajätettä, eikä ihan heleppoo hävitys ou. Silläpä nuo varmmaan "unohttuu" helepolla luonttoon. 

Ja toiseks. Eköhän Joensuun Prismast pitäs jo kohta siirttee nuo Elisan liittyjjiin myyjät pois, siit rullaporttaiden luota sivumppaan. Ylleesä oun rauhallinen, mutta kun tuo inttäminen on joka kertasta ja jatkuvvoo. Verenpaine alakkaa kohta nousta ja vaihan kohta ostokssiin tiennin muaanne. Eikö teitä muita käy ärsyttämmää kysseinen assii?