IMG_20220917_102230.jpg

Kaikkihan lähttöö täst, voita, maldonnii ja pippursekotust.

IMG_20220917_101548.jpg

IMG_20220917_102103.jpgIMG_20220917_102123.jpg

Tän näköstä lihhoo, hyvin tuottaa valakkeeta lihhookkii o.

IMG_20220917_102525.jpg

Eeku pattaan ja viell hierottaan maldonill ja pippurrii piälle. Nyt en kerennä ennakkoon maustteissiin laittoo, kun lihan sulattelin uamull.

IMG_20220917_154953.jpg

Reilu tunti, piälle 200 asttees, kans kiinni ja tämmönen tuli.

IMG_20220917_155844.jpg

Ja tämmöst lautasell, uuniperunoihin kans. Heh heh hauutusliemest voin sannoo sen verran, et aika tujjuu tull. Ihan hyvä liha tää on, jotennii ite pien aika mietomakusena, mutta mehevänä.

IMG_20220418_140428.jpg

Liekkö sit näist kaveriloist ollunna?