Vihertikkana kuuklailin ja viissaammat jutut siellä kertovat hänen olevannii harmmoopiätikka. On muuten kaverilla hyvä suojavär?

DSC01508.jpgDSC01509.jpg

Pari ylemppee kuvvoo otettu tikikameral


IMG_20190128_104243.jpgIMG_20190128_104244.jpg

Ja pari alemppoo puhelimella. Puhelimessa ei tuo suurennus nii iso ou, mutta varmmaannii vois muokata isommaks. Siihe en kuitenkkaa lähe. 

Joo. Nyt noita kuvvauskilippailuja tutkiskelttuu, vois kommentoijja vähän muutammoo. Pilikesilimäkulumassa :D. Esmerkiks Pokostansanommiin kuvvauskilippailu, muuten hyvä mutta pittää pisttee sähköpostilla otokset. Noh, eihän siinä mittee, voipihan ne laittoo, mutteivät mene ies perille.

Karjalaisen pakkasvalokuvvuukilippailu. En tiijjä menneekö heillekkää nuo kuvat sivustosa kautta, kun kilippailukuvviin iänestystäkkää löyy misttään heijjän sivustolta(vaikka piti oll). Eniten iänestetyimmät kuvat kylläkkii löyty tämänpäivän sanomalehest? Eikä ollu miun ei :D)). 

Vuoden luontokuva. Pikkusen haiskahttaa rahastukselt, osallistumismaksut jäsen 20e, ei jäsen 40e? Tietennii jaossa 25 000 eerroo. Mutta mitenkä paljon noita kuvvii sit lähetettään, missää en huomanna sitä mainittavan? Tuo lauselma huvitti minnuu,

  • "Maltillinen kuvankäsittely sallittu, Teoksia luonnosta -sarjassa reippaampikin"
  • Heh heh tännää on viimenen osallistumis päivä kysseissee kilippailluun, mutta jätän nyt osallistumasta. Jotennii nuo par etellistä kuvvauskilippailluu tökkäs pilikkeensilimmää ja men usko nuihin ;D. 

Laittaskohan lottoon tuon 20-40 eerroo? Siinä kummissii o tarjolla 15 000 000 eerroo.