Halavat leikit herroilla? Ei menny tuohonkkaa Sottee, ku n. puolmiljarttii eerroo verorahhoo? Vai olko tuo nyt se kuatumisen syy? Hyvin Herra Resitenttikkii hymmyil, Sipilän anttaissa erokirjjeen?

Olihan tuo jo tuokkii soppeutumiseläkkeen pöyälle pano melekonen hupi juttu.Painappa>Eduskunnan jättävät Sirkka-Liisa Anttila, 75, ja Pertti Salolainen, 78, tekivät härskin tempun - yrittävät estää sopeutumiseläkkeitä koskevan lakialoitteen hyväksymisen tällä vaalikaudella. Tuolla erroomisella tämäkkii varmmaa suattiin unohukssiin. Kyllä nää Kokkoomuksen herrat osovvaa? Ai nii Kepuhan se Sipilä oll, vai onko? Miltä teistä tunttuu?

Kaikenkaikkiaan hyvä vasttuun kantaja, erottaan vasttuunkanto syis ja jätettään Suomi niiku tuull ajolle viieks viikkoo? Ja puhheet pittää miehellä aina, parta lähttee ku Sote o valamis? Mielestän tuo ei valamistunna? Ja nysä"parta" lähttöö kuulemma illalla?

Mitä opimme tästä? Politikko o aina politikko, paitsi tässä tappauksessa? Se on yritysjohtaja omasta mielesttään?

Ja piäshän nyt tekemmää vualihommoo noppeemmin, ainii eehä se ollukkaa kuatumisen syy? painappa>Hallituksen kaaduttua Sipilä matkusti illaksi Forssan Prismaan – Sipilä kuvaili tunnelmaa pettyneeksi mutta helpottuneeksi ja kielsi vaalitaktikoinnin

Eipä tästä sen enemppee, muuta kun Väyrys Puavokkii jiäp toiseks kohta? Ai nii ja hyvvee naistenpäivvee jokkaisell leidill 

Nainen1.gif