Nyt tännää sit tull loppu. Ai mikäkö siell oll rojektina? Kaikkiha alako kesäkuun puoles tätä vuotta. Nettii selates Alako palloo silimäkalavolle kuva erräästä tuotteesta. Selevittelin suapiko sitä Joenkaupungist, kävin kysseesest liikkeest kyselemäs, joskos sais sielt? Ei suanna. Joskos tillaisivat sen, noh eivät voinneet tilata sitä? No voihan perhana, se sit jäi ostamati? Par päivvee siit meni, menin tuas sille sivustolle, nyt niit näytti olevan ennee kolome myönnis. Mitteepä tekisin, itellän on joskus semmone tuurosti, et tuo pittää suaha ja sen suan. Niimpä rupesin s-postittelemmaan, joskos hyö ruppeis postissa lähettelemmään sen? Ei käynnä sekkää, hyö o kivijalakakauppa ja se on käytävä sielt. Hyö ei lähettele sitä. Kerroin "neitokaiselle, jot kymmenen vuot sitte onnistu tilloominen hyvinnii. Nyt ei sit onnistunna. Voihan kakka mitäpä nyt etteen? Juolahti et Käläkkäläine vois käyä siell päin? Lähetämpä viestin. Tuumasta toimmee ja viesttii lähettelemmään. Käläkkäläinen ollii matkoill muualla, eikä pystynnä käymmään? Mut kyssyy kaveriloilttaan joskos hakisivat? Nyt niit ollii ennee yks myönnis, puhhh. Heinäkuun ensmäisenä päivänä, joku kerkkeis hakkee. Hyvä jännitystä riittikkii siin vielkö tuotet on jälell? Lopult jännitys piätty, oll suanna sen, jes, Nyt ei ou mikkää hätä. Käläkkäläinen tuop millo liikkuupi tiäll päin. Aikkooha kulu jonnii aikkoo, mut mikkää kiirehhä ei ollunnakkaa. Aika tull sit hänen tulla tän, mut vatsa lunssa iski. Tuote jäi sit hänen käynti paikkaasa. Nyt tänä päivänä toivat sit sielt sen tänne. Nyt täyttyy sannoo kiitokset kaikill jotka olivat tuotteen kuletuksessa ja haus mukana. KIITOS. Ai mikäkö se tuote oll? Jaa`a, komia oll ainassii kassi ja tehty kestäväll pohjall.

IMG_20211107_151946.jpgIMG_20211107_151955.jpg

Alakoko lyyti kirjuttammaan?

IMG_20211107_130241.jpg

Siin "poika", joka tull tännää kottiin.

IMG_20211107_151609.jpg

Siin voiskos sannoo"tyttö" joka tull kymmenisen vuot sit.

IMG_20211107_151322.jpg

Siin lapsoset vierekkäin. Just sottailin toivottavast ei seurraavvan kymmenen vuuvven piäst tule kaksossii markkinoill? Mikäpässiin, tietennii  hyvä vuoskertaha tuo o. 

Pittää kahttoo minkä rojektin seurraavvaks alottas, ku tuo paita homma näy kiinnostavan kettää? Siitäpä se nähhään kukkaa ei halluu mainosttoo pientä kyllee, se o vähän niiku kirosana. Hui kauhheeta, mitähä ne muut ajattelloo nuin pienest käpykyläst. Heh heh, toissaalt puhuttaan sit kylliin siästämisest ja palluumuuttajjiin hankinnast yms. Mut kyllähä se pienten kylliin ajas ajo jatkkuu ja siirttyy pikkusen isomppiin kuntataajammiin seurraavaks.