IMG_20220413_082142.jpg

Tämmönen sattu silimmään rismas. Tännään sit juolahtimielleen....

IMG_20220413_082215.jpg

Mullaha o hauutuspata. Ja vähän käytetty Tähän soppiikkii ainekssii, taittaa olla tuommone kolomen litran.

IMG_20220413_083057.jpg

Niimpä pattaan lihakönttyrä litkkuinneen ja kuorittuja pottuja neljä pilikottuna.

IMG_20220413_083424.jpg

Par porkkannoo pestynä ja kuorittuna. Aika isoina paloina.

IMG_20220413_083810.jpg

Ja sipuli. Sitä pittää aina olla reilust. Myöskkii laitoin 1-2 dessii vettä ja maldon savusuolloo.. Muit maustteit en laittanna, ku yrttilöill oll liha maustettu.

IMG_20220413_083926.jpg

Kans kiinni.

IMG_20220413_084019.jpg

Ja uottelemmaan, milloin uuni o valamis.

IMG_20220413_120243.jpg

Siin lopputulos.

IMG_20220413_120552.jpg

Verkon poiston jäläkkeen. Tunnin muhimisen jäläkkeen lihan lämpötila oll 56 astet. Pein viell puolisen tunttii hyppäs 86 astteesseen. Meni pikkasen yli. Jotkut väitti sitkkeeks? Mielestän ei ollunna. Rustoja oll ja syyt tais seikkailla vaikka minne suunttaan, vähän hankala leikkailla. Ehkä ois pitännä palotella liha enne uunniin laittamist?

IMG_20220413_120836.jpg

Näin leikkailin lihat ja laitoin sekkaan. Muuten ihan hyvä soppa, mut nuo lihat pikkusen tökkäs. 3/5

Heh heh, alunperin oll tarkotus hauuttoo tuo liha vuan, mut sitten sottasin laitanpa perunat. Noh laitettaampa porkkanat ja sipulittii. Issoo munnoo tehessä se .ersekkii repivvää ; D. Sori, piässiisvitsi.