Painappa>Helsingissä selvitetään oppilaiden näkemyksiä kestävästä kouluruokailusta. Onko syyt tässä, jos ruoka ei maita(liha yms. syötävä puuttuupi)?

Painappa>Kumiperunoista kasvisbowliin ja teriyakivuokaan - teinejä yritetään houkutella kouluruokailuun trendikkäällä menulla.

Ja entäpä tämä, onko tällä tarkotus siästtee muapalloo vai rahasttoo uuell? Painappa>Suomessa on käynnissä kasviproteiinien hiljainen läpimurto - kävimme läpi 800 ravintolan lounaslistat ympäri maata.

Kysymys 1980 luvun ruoka opeist, synttyykö näist Puskan opeist onkelmmii tänäpäivänä? Esim. suolan ja eläinrasvan vähentäminen. Selekä, nivell, suolanpuutos ja muistisairrauet on lissäytynyt nykypäivänä aika paljon? Mistähän tää johttuu? Mielestän ei ihmissii ou luotu heinnii pelekästtään syömmään? Kyllä nuo härkkispavuttii muat syövät ja lannoitteita tarvivvaat? Vettäkkii mahttaat juua suhttees saman verran ku liha- tahi maitokarja? Kyllähä kaikest tutkimukssii tehhään, vuan ne suahhaan aina tehttyy miten haluttaan ne esittee? Noh, ei täst nyt enemmppee turist.

Seurraavvaks Suomalainen "kasvis" kastike ala kuuraparta.

IMG_20211118_101230.jpg

Täst se lähttee. Voit tirisemmään paistinpanniin ja ves kiehummaan toisseen.

IMG_20211118_102142.jpg

"kasvis" HK sininen lenkki pilikottuna sipukien kers ja mauste lätkylä sekkaan.

IMG_20211118_102354.jpg

Kattillan laitoin tätä n. viis ruokalusikkoo ja suolloo viell teelusikka.

IMG_20211118_102347.jpg

Siinäpä kastike makarooneille ja eeku syömmään. nammmm. Ehkä sitä lisä suolloo ei ois tarvinna, tuos kasvikses o nii paljo suolloo?