Tästäpä se lähti. Silimmään sattu Tokmannilla jauheliha. Ei mittää sikkoo tahi nauttoo, vaan Ylämuannauttoo.

IMG_20190222_151429.jpg


IMG_20190225_145641.jpg

Jauhelihapihvejä oll paketissa 8 kpl:tta. Tommonen paperi oll jokkaisen alla, tuo helepotti paistinpannulle lötkkäytystä. Pihvit ei hajonneet vaan kestivät hyvin kasassa.


IMG_20190225_150559.jpg

Pihivit lötkkäytin hyvvään miärrään voita, Piälle sirottelin pelekkee suolloo, sitten kiännällin pihvit toistepäin ja suolloo sillekkii puolen. Sittempä niitä kiäntelin jonkun aikkoo. Kunnes olivat kypsiä mielestän.


IMG_20190225_152037.jpg

Tämmöstä se sit oll huarukalla.



IMG_20190225_153550.jpg

Paistamisen jäläkkeen pihvejä oli 5. Minnekkä lie hävinnä kolome?

Voin sannoo, et tämä tuttavvuus oli yllättävän hyvän makkuista, eikä oikkeesttaan tarvinna muuta maustetta kun suolloo ja voita. Tämä liha on aika jytäkkee ja täyttävvee. Noh, ehkä uavistuksen kuivan olloista, mutta sen voilla korjasin :D. Ehkä jonkinmoisen kastikkeen kans viellä paremppoo ois. Se on sit errassii riittävätkö sinne asti. Maku? Ei oikkein voi verrata mihinkkään, voittaa kaikki muut lihat. Tätä kannattaapi kokkeilla jokkaisen. Josttai pitäs suaha kokolihhoo, sitä kyllä oun ehtinnä, ku eräs työkaveri kehu sitä. Muisttaakseni kulassiikohan hyö oll tehnneet ja pitänneet siit. Ehkä pikkusena huonona puolena hinta, mutta eihän kaikkee kannata ajatella rahassa. Lopuks vähän lisätiettoo rodust.

Perustietoa rodusta — Ratia Ranch