.Kysympähä vuan? Paineleppa noit alla olevvii juttuja, jos kiinnosttaa?

Talvella sähköautoilun energiakulut saattavat nousta 24 euroon sadalla kilometrillä ja toimintamatka jopa puolittua. Halappoo o ja ekolokista.

Sähköauton paras ominaisuus voi olla se pahin, jos esimerkiksi fysiikan lait eivät ole tuttuja. Paha juttu ku kiihttyy noppeemmin ku kuski?

Lähes 70 000 euroa maksaneen käytetyn Teslan sisäinen laturi otti ja hajosi - maksuhenkilöiksi päätyivät sekä myyjä että ostaja. Vois melekkein verrata Polariksseen kestos. Mitteepä ne Yhysvallassa osovvaat? Teslan katto irtosi kesken ajon, mutta valmistajan mukaan syy ei ollut sen - erikoinen näky tallentui takana ajaneen kojelautakameraan. Viuh, malli muuttu lennos.

Romutuspalkkiokampanja alkaa huomenna: Uuden auton hankintaan voi saada jopa 4500 euron ostotuen!. Voi mahoton, suapha tuoll melekkein uuvven lattaus systteemmin nelejän vuuvven piäst?

Suomeen tuodusta täyssähköautosta löytyi osia, jotka oli asennettu ehkä huijaustarkoituksessa. Liekkö Huavein vika ?

Suomessa on pikkuinen kunta, jonne ulkomaalaiset jonottavat - Suomen kallioperässä piilee aarteita, joita kaikki nyt haluavat. Tästä viimmesestä jutust oisin huolissan eniten luonnonsuojelijana ja ite muanomistajana. Siinäpä äkkiä mennee Naturat yms. luonnosuojelualueet, eikä sitä kysseealastete? Pittäähä sähköautoloihi suaha akkuja ja muittii materiaalija?

Paras tapa vähenttee auttoilluu ois tiättäkö mikä??? Kaikki Suomen tiet hiekalle? Siinä ois sekkii hyöty, et noppeuettii tippus.