Nonnii tästä se lähttöö.
Pari kolome tielusikkoo voit.
Siinäpä isommat ainesosat.
Pikkusen lisäks sipullii, pippurii ja hyppyselline suolloo.
Samalla keitämmä makkaroonit ja hämmentelemmä jauheliha seost. Makkarooniloihin keitenvetteen kannattaapi laittoo mersuolloo sopivast.
Vankloomma ehttii lasivuokan, siihen laitamma leivinpaperin. Varmmaa joku kyssyy miks? Noh, siks et kokki o laiska tiskkoommaan palanneit kohttii pois. Näin piässöö helepommall.
Uunikkii alakkaa koht olla hiilloksill. Koha o lämmin laitamma vuokan muhinoimmaan sin.
Nyt o valamista, eiku kuattoo veit makkarooniloist ja
sekotella makkaroonit ja jauheliha massa keskennään.
Eiku vuokkaan ja leikattaan ylmiäräne voipapperi pois.
Kans piälle ja uunniin kolomeks varttii. Riippuupi tietysti tuost puumikron tehost miten pitkkään piettään siell.
Ja valamis tuote. Joku kuatelloo valamisttaissaan maito ja muna seosta tuohon, mut voi hoittaa itellän sen. Tietennii jos tuohon piälle ois ollu laittoo viell sirvell lihhoo. Vielä mehevämpi ja parempi ois tullunna. Kyll tää nyttii maisttuu, ei jiä syömätä.
Heh heh, onneks tässä lokis ou viteo toiminttoo. Siästyttä ies siltä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.