Nonnii tästä se lähttöö.

IMG_20211016_094755.jpg

Pari kolome tielusikkoo voit.

IMG_20211016_094805.jpg

IMG_20211016_094811.jpg

IMG_20211016_094839.jpg

Siinäpä isommat ainesosat.

IMG_20211016_095224.jpg

Pikkusen lisäks sipullii, pippurii ja hyppyselline suolloo.

IMG_20211016_100040.jpg

Samalla keitämmä makkaroonit ja hämmentelemmä jauheliha seost. Makkarooniloihin keitenvetteen kannattaapi laittoo mersuolloo sopivast.

IMG_20211016_100028.jpg

Vankloomma ehttii lasivuokan, siihen laitamma leivinpaperin. Varmmaa joku kyssyy miks? Noh, siks et kokki o laiska tiskkoommaan palanneit kohttii pois. Näin piässöö helepommall.

IMG_20211016_095817.jpg

Uunikkii alakkaa koht olla hiilloksill. Koha o lämmin laitamma vuokan muhinoimmaan sin.

IMG_20211016_100040.jpg

Nyt o valamista, eiku kuattoo veit makkarooniloist ja

 

IMG_20211016_100904.jpg

sekotella makkaroonit ja jauheliha massa keskennään.

IMG_20211016_102701.jpg

Eiku vuokkaan ja leikattaan ylmiäräne voipapperi pois.

IMG_20211016_102718.jpg

Kans piälle ja uunniin kolomeks varttii. Riippuupi tietysti tuost puumikron tehost miten pitkkään piettään siell.

IMG_20211016_124612.jpg

Ja valamis tuote. Joku kuatelloo valamisttaissaan maito ja muna seosta tuohon, mut voi hoittaa itellän sen. Tietennii jos tuohon piälle ois ollu laittoo viell sirvell lihhoo. Vielä mehevämpi ja parempi ois tullunna. Kyll tää nyttii maisttuu, ei jiä syömätä. 

Heh heh, onneks tässä lokis ou viteo toiminttoo. Siästyttä ies siltä.