Nii miks? Ei miun pitännä hairahttuu tietokonneesseenkkaa, mutt näin vuan kävi. Nykysin pakko osata käyttee näitä vekottimmii, ett selevivvää normaali arest. Nykysin ku jo tehhään pesukonneit kännykäl toimiviks, ohjelmoijjaan kone ja käynnistettään puhelimell ja varmmaa muitakkii hommii tehhään etänä. Mutt niist pyrin pysymmään ettääl.

No, lokistahan oll puhe miks? Muutammii asioita mitä ilikivvää sannoo o, huonotuuri, veikke tappaukset ja ihan vuan kevennys paikkaa. Par kolomme esimerkkii vanaholoist juttuloist nyt kerron. 

Ostin viimo vuoden puolella Yön klassikkolevyn, jossa "oli" 6 cd-levyä. No, ei ollunna kun viisi. Paketti oli kuitenkin avaamaton, koska oli ostaissa vielä muoveissa. Kotona avasin ja suu loksahti auki. No siinä sitten s-postittelin Prisman kans, ett onko muissa sama onkelma ja mitä tehhään. Vein levyt takaisin ja sain sieltä uuden ja täydellisen paketin. Kaikissa muissa kokoelmissa oli ollut kaikki levyt. Tämä asia selvisi hienosti, kiitokset Prismalle. 

Syön töissä aika paljon noita eineksiä. Ennen lomia tapahtu jännä tapaus. Olin ostanut Atrian lihapullat ja muussin, ei siinä muuta vikaa ollut kun lihapullat uupui. Iroonista kyllä rasiassa luki "entistäkin maukkaampi muussi", kieltämättä olikin. Ja vitsailua riittikin työtovereiden osalta loppu päiväksi. Tein suoraan reklamation Atrialle, ehkä vitsailin liikaa kirjottaissa jotenkin näin "Onneksi ei ollut äitien valmistamaa, liekkö ollut isien" :D)). Sieltä ei ole kyllä kuulunut mitään, lukihan siellä, että ruuhkaa palautteissa on. Aikaa kulunut varmaan jo n. 5 viikkoa. Pitänee viellä kysellä piruuttaan mistä ostin tuotteen. Otin nimittäin valo kuvan.  i286541539313201183._szw480h1280_.jpg

Samaisen virman hampurilaisesta aikoinaan puuttui myös pihvi, ei ollut siinä muuta kuin sämpylä. Senkin söin samaisessa työpaikassa, siihen kyllä Atria antoi palautetta, kun reklamoin. Lisseen sen viell, ett Atrialt tull pahottelu ja 6 euron lahjakortti ostella sapuskkoo. Kotvanhan tuos men, tännää o 16.08.2017.

Tää vuan oll pinta ruapasu lähiaikojan tuurist. Ehkä tulloo juttuu heitettyy muistaa tappauksist, ei kaikkee kerrota kerrall. Piettään jännityst yllä.