Noppeesti mennyt vuos tuas. Niih ne vuuvvet karkkoovat. Joo, sottailin lokkiin laittoo arvonnin. Palakinto ehotukssii ei tullunna. Joten sottailin, josko tehtäs semmonen palakinto, jot ois kohennettu ja keksin sen sitten arvonnin jäläkkeen. Sillon tiettää sukupuolen ja paikkakunnan, näin saatas voittajalle omasa palakinto ja kaikki voivat osallisttuu. Tietennii Suomen rajojen sisält. En ihan kehttoo Tuppaihin asti hommailla palakintoja, ku siellää lokin lukijoita on. Palakintoja arvottas kaks, arvo ois joitakkii kymmennii euroja. Omast kukkarosta menis, ponsoreita ei ou ilimmaantunna? 

20180708_201052.jpg

Ja toissapäivänä tull sit Jytky, sivun näyttöjä vuorokauessa 1666? Oun vitssailukkii, et miljjoona kävijjee o tavote. No leikki leikkinä, ei tuo ou piäassii. Tein tämän sivuston teit hymmyilyttämmään ja kertommaan, et jollai karma o viel huonompi kun teil. Pilikettä kaikille silimäkulummaan ; D. Sori pakkolaittoo tuo hymiö, oun yrittännä nuist piästä erroon. Joo, kummissii tänne voip jokkaine laittoo kommettija asiasta ku asiasta ja vaikka asian vierestäkkii. Karsin sit pois, jos ihan kauhheit tulloo. 

20180709_104536.jpg

Liljat ei ku kukostavat ja päivänkakkarat rehottavat.

 

20180709_104604.jpg

Laitettaan jottai Ritarillista myöskkii pihast.

20180709_124559.jpg

Aika myöhäne hanhiparvi menossa ittään?

Elikkä kommenttia tulemmaan arvonttoo varten. Tuo s-postin osote ei sit näy julukastuissa kommenteis. Eikä tällä hetkellä sitä vuajitakkaa kommenttia lähettäis, mutta helepottaa oikean voittajan löytymistä. Ja jos halluu, ettei kommentti näy muille ku mulle, sannoo vain. Ni ei näy, pijän vaitiolovelevollissuuvest kiinni. Nyt Onnee kaikille osallistujille! Ai nii arvonnin pyrin suorittammaan vuospäivänä, olkose nyt 24.07.2018