IMG_20210313_165623_588.jpg

Tässäpä sitä röhnötämmä. Vanaha sänky kuvas.

 

IMG_20210215_191217.jpg

Tämmönen tull hommattuu. Jos tällä piäsis helepommin ylös sängyst koha tuas tuon tyrän leikkovvaat. Onhan tää mukava lelu. Ei vaineskkaa hintatassoon nähen hyvän tuntunen muattava. Ei nii venkula, ku tua vanaha sänky. Olha se ykstoista vuotta vanaha ja Viros tehty. Nyt uus sänky o tehty suomes. 5/5. 

Täännii sängyn hommoomisseen liittyypi hauska juttu. Lähti sillee, et kävelin kauppaan syynneemmään sänkyjä. Tahi oikkeesttaan monta viikkoo netist kahtelin ja verttailin hintoja ja muittii asiot. Elikkästä lätkäsin Sotkas kuvan myöjän etteen ja siit lähti. Kahelttiin ja kokkeillin sänkyjä ja tuohon minkä valihin jo netis ostin. Siin sit huastelttiin myöjön kans kaiken muilmanasiat. Tyräst lämmitykssiin yms. asiot. Tarkotus oll hakkee sänky parin viikon piäst. Sit iski panniikki pakkasta oll kolomatta kymment ja peräkärri lumen keskell. Huh Huh!!!IMG_20210227_072731.jpg

Voi itku, siinä sitä onnii hommoo? Olin sit töis, ku puhelin soi. En vastanna, ku on tuntematon numero. Sit pärähti tekstiviesti, "hei soittaisitko Sotkalle?" Eiku soittammaan. Myyjä sano, et sullaha ei ollunna kiire sen sängyn kans. Hällä ois asiakas joka halluis sängyn heti. Mie sanoin, myö vuan. Oikkeesttaan parempi niin. Lupas sitten miulle uuen sängyn kuukkauvven piäst. sehän sopi miulle.

IMG_20210314_091927.jpg

Sitten tull haun aika. Vielähän tuota lunta oll, melekoine homma oll tuossakkii. Mut kyllähä se sitkkeyellä lähttöö. Ja sänkykkii tull kottiin. Ei kummiskkaa ihan kevveemmästä piästä tuo sänky ollunna. Irti ei ollunna muut, ku jalat ja nekkii oll samas kuljetus laatikos. Oikkeesttaan hyvä kun ollii, helepompi vejell sitä. Ainu vuan ,et jalat ku laitto tull tenkkapo, miten kippoon sängyn jaloilleen, ettei jalat tahi kiinnitykset katkkeis?Noh, pahvia oll paljon. Tein siit semmoset tuet, et voin rauhallisesti laskkee jaloilleen ja sehän onnistu. Kerrannii, paitti sänky tull viärinpäin jalakapuoll, piäpuolenn paikalle. Vop pafka, eiku kiäntelemmään, onneks onnii tilloo ja kevyt sänky(sarkasmia). Kyllä tyrä tuas tykkäs, mut nyt oll sänky paikoillaan.