Sadepäivänä jouti soppailemmaan. Kiertellyy kaartelluu erlaisissa kauppoloissa. Ei oikken löytynnä mittää erikoista. Ainu kauppa missee ihmissii paljon seikkail oll Risma. Nyt tuas mukava siellää asioia, ku Elisalaisettii ei hyökkäile liittymmiisä myönnin takkii. Kiitokset siit  Elisan Palstatiimill. 

Tännää koittelin uutta peliautomaattien pellii. Oll meleko koukuttava ja mussiikki hypnotisoivvaa, sirkuksessa käytettävvee sauntia. Jännän huomion tein, pelasin 4 eerolla kolomessa kaupassa sammaista pellii. Kahessa konneessa potin sain nousemmaan 11,5eerroon, mut sen jäläkkeen menivät iliman voittoja kaikki pelimerkit. Mielenkiintoist? Pelin nimmee en kylläkkää muista, liekkö mussiikki ollunna niin hypnotisoivvoo? No leikki leikkinä, eihä peliä niin tehä, eihän? (peli oli hokkusta pokkusta)

Ja nyt sitä punasta kehhiin. Ostin pohjoisten kylliin K-kaupanpihast mansikoit. Tarkotus ol osttoo litra, mutta oli nii ilone ja puhelias myyjä. Joten hellyin ostammaan koko luatikon, joka ollii viimenen täysluatikko.

20180705_151714.jpg

Eikö oukkii hyvän näkössii ja makukkii ol hyvä. Yhttää huonnoo mantsikkoo ollunna. Nam. Mäkelän mantsikoita kannattaa osttoo. Eikä ou tääkkää sit ponsoroitu mainos.

 

20180705_152717.jpg

Ja toinennii punanenkuva. Ensmäissii Liljojakkii alakkaa kukkii. Nuita onnii nuis penkkilöis paljonnii tulos. Toivottavasti ei lunta sada, hyvin pijjaan.