Kävin tuossa tepastelemassa ulukona, että tuo selekä vähän vertys. Kyllähän tuo onneks taittaa rueta pikku hiljjoo kunttoutummaan. Vielä ois huominen saikkuu ja onneks par päivvee vappaata sen jäläkkeen. Par kuvvookkii otin reippailust.

Lehettömistä pihakoivuloista.

20171003_162405.jpg


Ja karhunvatukan marjoista

20171003_162831.jpg

Tää marja ei oikkein kerkkee Suomen kesässä kypssyy, tarvihtteis varmmaa kasvihuonnee ympärilleen. Hirmunen kasvi tää o kyll varrelttaa levviimmään. Viimo vuonna niittelin varret raivvaussahalla nurin, oll levinnä nii turreikoks. Eikä niitäkkää marjoja sillo kovin paljjoo ollunna. On muuten oikkeesttaan vielä pahempi kerätä, ku tyrni. Piikkijä riittää niinku ruusulois. 

Ai nii semmost, nyt löysin ritteerini täyttävän tuotteiston tuohon Suomi 100 kilippailluun. Voisitta kommentoijja oisko teillä kiinnostusta  osallisttuu moissee homman? Kommenttointtii ei tarvvii ilimotella mittää S-postti osotetta. Ei muuten mutta tiijjän rueta suunnittelemmaan ja neuvvottelemmaan palakinnoist. Kummiskkaa tuota hommoo kehttois tehä ihan turhhoo, jos kiinnostunneit osallistujjii ei ou. Niimpä ihan vuan reippahasti kommenttoimmaan, tiijjän sit rueta järkkälemmään hommoo.