Eipä tuommosta härvellii ranttiissa ou ollunna varmmaa 20 vuotteen. Nyt tull ajankohtaseks, ku ei tule töissä piettyy tuot kännykkee häirihtemäs mukana. Paljohan sitä jokkaine räplevvää, niiku ois joku Ruamattu. Nyt oll hyvä aika hommata, ku Kultanalles o loppuunmyynti. Tännää tull muutennii ajatelttuu Koronnoo ja kävin samall Hallinparturis, tukan leikkuus. Sen jäläkkeen kellon valinttaan. Ritteerinä oll ecodrive, sahviirilasi, titaninen. Noh, ainassii yks täytty. 

IMG_20201008_153413.jpgIMG_20201008_153501.jpg

Tämmönen se sit oll. Seurraavvas myyntisivun lainnaus.

 Citizen Promaster Altichron rannekello

 

Kello joka on tehty hallitsemaan taivaita - Citizen Promaster Altichron käyttää valmistajan omaa edistynyttä teknologiaa, joka pystyy laskemaan korkeuden aina 10 000 metriin saakka kun olet korkealla ilmoissa, taikka 300 meriä veden alla.  Korkeuserot kello näyttää erillisellä viisarilla 900m asti ja siitä eteetnpäin pienellä taululla, joka on sijoitettu kello 9 kohdalle. Kellon ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on halkaisijaltaan noin 49mm tarjoten jämäkän rannetuntuman. Kelloon on asennettu mukavan tuntuinen ja kellon ilmeeseen sopiva silikoniranneke, johon on kirjoitettu teksti "PROMASTER" isoilla kirjaimilla. Rannekkeen solki on tyylikkäästi muotoiltu ja viimeistelty. Soljessa lukee "CITIZEN". 

Kellotaulusta näet kellonajan, päivämäärän, power reserve- indikaattorin, sekä korkeuden, jossa sijaitset tällä hetkellä. Kellotaulua suojaa mineraalilasi, joka on käsitelty heijastamattomaksi, jotta et häikäistyisi valon taittuessa kellon lasista. Kellossa on altimetrin lisäksi power reserve indikaattori, electroninen kompassi, sekä päivyri. 

Kellon koneistona toimii Eco-Drive kaliiperi J280, joka saa kaiken käyntienergiansa valosta. Tämä on saavutettu kellotauluun integroidulla voimakkaasti valoon reagoivalla aurinkokennolla.

Kaikille Citizen rannekelloille myönnämme kahden vuoden takuun ja toimitamme ne valmistajan omassa laatikossa.

 

Citizen Promaster Altichron

Kaliiperi J280
- Eco-Drive - Käyntienergia kaikesta valosta
- 11kk käyntivara täyteen ladattuna
- Altimetri
- Elektroninen kompassi
- Päivyri

- Tuotenumero: 
- Merkki: Citizen
- Mallisto: Promaster
- Materiaali: Ruostumaton teräs
- Halkaisija nupin kanssa: 49mm
- Silikoni/ kumiranneke
- Musta taulu
- Heijastamaton mineraalilasi
- Vesitiiveys 200m
- Takuu 2 vuotta 

Pirunmoinen opus ohjjeit tull mukkaan. Siinä sitä onnii lukemist? Mut näkkyyhä tuost aika ainakkii ja näkköö ettei liaan korkkeella ala liitelemmään. Ei ou pontsattu kirjotus, mut käykkeehä kahtelemas Kultanalles. 

Ostos reissulla käyes alako jo näkkyy maskija varsinnii Rismas. Vielä pyörähin kaupunkin Sittarill ja pitihän se käyä myöskin

IMG_20201008_134826.jpg

Herkuttelemas Pepes. Hiljasta oll? Kyllähän tää korona taittaa rueta vahvistummaan. Suap nähä miten Pohjois-karjalan käyp, hiljenneekö tuas kaikk?