Pekkanen? Onhan se varmmaa kattoova vanahasana, joka tulevvaisuuvvessa hävijjää. Semmosen kummissii otin, ku oll se ultra tänä uamunna. Sinnekkii piäsin vuorroo aikasemppaa, ku ensmäine oll perunna. Kannattaapi mennä ajoissa : ). Pimmeetä touhua ja pimmeemäs muuttu, ku hoitaja kysy himmennettäänkö valoja ja niitähän himmennettiin.  Siellä sitä ripattiin ja vejelttiin ees taas ilimmoo keuhkoloihin ja vaihettiin asentoja. Ja entäpä se keelin miärä, hehee. Nojoo eipä tuolta kai ihmmeemppee löytynnä, jottai ei pahhoo kait (niihhä se isäukkokkii kuoll hyvänluatussiin rytmihäiriöihin). Tämmösen kuvan sain. Joulunalla liäkär soittaa tuloksista, sittempä sitä ollaa viissaamppii. Sen asian pohjal. Muuten ei : ).

Siit sit matka jatku oikomisasioihin. Kattokkaas näet ostin viimeks ............n, pihas kahtelin hinta lappua oli 20e:oo liikkoo velotettu. Kaupassa asia selevissii hyvin, kun viell oll sama hintakyltti paikallaan. Hintatietoloissa oll kalliimpi hinta, jonka kirjas kuittiloihin. Sain pois summan, arvelin jos sen laittas johonnii hyvvään asiaan joulun kunniiks. En kertonu mikä tuote oll, ku se tulloo joululahjaks : D. Eihän tietenkkää tätä lokkii kukkaa tuttava lue : D)). Aika jännä juttu tuokkii, nuokkii tavarat oll myytynnä loppuun, eikä kukkaa ollunna huomannut yll hinttoo. Ilmmeisesti aika harva tarkasttaa kuitin. Miten on tarkastatko sie ja oikasetko virhheen?


Tännää lipsahti jouluviilinkin puolelle, tull ostelttuu kaiken näkössii lahjoja. Harmi kun tänne uskalla laittoo. Yhen voin laittoo, minkä ostin kuapinkoristteeks, kupilkan vierreen : D)). Suomi100 tääkkii.

DSC00752.jpg