Kesä tulloo ja sen mukana lämmin. Niimpä viimo syksynä alottelin Suvun logolla varustetun paidan suunnittelluu ja painopaikan hakua. Nyt kyselleisin teiltä minkälaista, kokosta, väristä paittoo toivositta? En näit ruppee tiettämmään summamutikassa, vaan oikkeen kysynnän ja kokojen mukasesti. Sukuseuralta oun kysynnä tähän rojekttiin luvan ja se antoivat. Alun perin oli tarkoitus tiettee pelekästtään lokopainettuja tuotteit

IMG_20211116_192027.jpg

Tämmösiä tiätätin itellen jonkun. Paita on clique classic. Ei ihan halavin paita, mutta mielestän hyvä, pehmyt ja kestävä. Itelläni on ollut käytössä jo puolivuotta. Pestykkii on jo usseemppii kertoja. Paita pysynyt hyvin kuosissaan ja painatuskkaa ei ole kärsinyt yhtään.

Eilen kävin kyselemässä brodeerausta, koska sukuseuran taholta tuli sellainen toivomus? Se tullee jonkun verran kalliimmaksi ja se pittää viell heijjän piirrellä uuesttaan  ja tillaus kpl miäräkkii suurempi.  Tämän hinta luokasta en viell oikkein tiijjä. Pikee paitanakin saa, mutta paita aihio on selvästi kalliimpi.

Niimpä kyselleisin nyt teilt kiinnostust moisseen tuotteesseen. Voitte lähetellä kysymyksiä [email protected] tahi tänne login sivulle.

Alustavat koko, väri ja muut paitaan liittyvät asiat voi laitella myös s-postiin tahi login sivulle, eivät sido mihinkään, Saisin vain tietoa mitä halutaan? Pistäkkeehä sana kulukemmaan. Ottelen sit s-postilla yhteyttä, kohan hinnat ja muut asiat selevivvää paremmin. Sitten ruppeen tillailemmaan paitoja. Laitettaan aikkoo ilimotella teille par viikkoo, elikkästä 17.05.2022