Ehän tuassa mennykkää, ku parisen vuotta. Ei viell rakentajilla näy näköjjään lama? Mut eeköhän se siit viell ala hiljenttyy? Mistäkö puhun? Noh. Suihkuhuone remontista, johon ois pitännä matot ja muut pinnat matottaa.

IMG_20230705_081029.jpgIMG_20230705_081005.jpg

Siinäpä tila, josta puhun. Huone oll käyttämättömänä ja viallisena kymmenkunta vuotta. Kun aikonnaan tehttiin putkiremontti, johon joku noheva putkiasentaja laitto kupariputken rautanaulalla kiinni. Ajansaatossa se sit poksahti puhki. Viimo syksynä sain lopulta muurarin korjjoommaan lattian. Alakkuun pyrin ehtimmään matottajjii netist, jokunen löyty, mut olivat lopetelleet. Sit laitoin Urakkamailma.fihin ilimotuksen kuvinensa kaikkinensa. Kotvan aikkoo kulu, kukkaa ei vastanna. Sit yhtenäpäivänä oll joku vastanna. Siihen otin yhteyttä, mutteipä sekkää oikkeesttaan tähän hommaan soveltunna. Oli jottai kotelointi hommia. Urakkamuailmasta ei kuulunukkaa sit ennee mittä. Aivan saisse sivusto!!!! 

Netti haku jatku ja alako löytymmään virmoja. Kolomelle lähettelin s-posttii ja kyselin kiinnostaako? Parrii tais kiinnosttoo, mut eepä nuist sitten puolleen vuotteen kuulunna mittee? Nelejännelle kirjottelin s-posttii kans ja "pikkusen" avvaavvuin. Sieltä tullii sit tarjjous 8900e. No joo, oisko pikkusen ollu Esppoon lissee ja myöskkii syrjäseutulissee. En nyt ihan nuin epätoivonen ou? Kaiken näkössii hothotija niitä onnii. Töitäkkii tuntu olevan, et nyt heti ois aikkoo, sit ei kerkkii. Nii näytti olevan, paripientä kohetta? Jos tarvivvaa mattoa vaihttoo, ei sitä koko hoittoo tarvvii uussii. Eikä matonkkaa vaihossa 100 tunttii mää? Tuas palattiin alakkuun. Mietin monta päivvee töissä, mitäkä sitä tekis, itekkii tuon ois suanna tehttyy, mut selekä ja suolisto ei antanna tehä  tuot. Sitten välähti, suihkunurkkaus tahi infrapunasauna? Näitäkkii syynätessä ja pohttiissa minkälaisen yms. men muutama-aika. Sitten pyrin käymmään kahtelemas minkälaissii ovat? Eihän tietenkkää semmossii ollunna Joenkaupungis. Yuotupest kahtelin kokkoommis ohjeit, mut missää ei ollunna vesliitokssiin teko viteoit. Outoja ja siästävvii suihkuja, kun vettä eivät tarvvii? Sit kuulin erräästä liikkeest, ettei sua tehä vesputkihommii mut, ku putkihenkilöt. Sit erehyin menemmään Lämpökarelijjaan ja kysäsin onko suihkukuappija? Ei ollunna paikanpiällä, mut laitoin tillauksen sissään ja sammaan syssyyn otin kassaamisennii Lämpökarelialta. Olinhan kahellunna suihkunurkkaukssii, jo jonnii aikkoo. Joten tiesin mitä halluun. Mittailunna olin tillaakkii, mihin tulossa ois. Parin viikon piästä se ilimmaatukkii pihhaan ja nostallettiin sissään uottammaan asennust. Viestittelin sit Lämpökarelijjaan, et nyt se tull. Reilun viikon piäst tullii sit asentaja. Pikkusen vois sannoo, et jännitti soppiiko se ja onko vespistteet oikkees kohas, niistähän en tiennä minkälaiset ovat? 

IMG_20230816_133912.jpgIMG_20230816_133903.jpg

Tämmönen suihkunurkkaus on nyt. Hyvin sopi tillaan ja pätevä kassaajakkii oll, kiitokset LämpöKarelialle. Ite vetelin veseristeet lattijjaan ja seinnään. Vesihän mennee suorraan viemärriin, eikä lattiille. Niimpä, ei pitäs lattian muuten kasttuu. Suihku nurkkaus o mitoilttaan metri x metri. Nåimpä tull 6000e siästettyy ja varmmaannii tulloo hyvin toimmeen tälläkkii. Tosijjaan harkihtekkee noit tarjjouksi mitä suatta, niissä suattaa olla ylhinttoo kovi? Ei hölömö ou se, joka pyyttää liikkoo vuan se joka makssaa. Näinhän sannoo vanaha sananlaskukkii.