Markkinoilla tull käyttyy, muttei tuttuja kettää näkynnä. Missäpä lie olleet varmmaannii paremppoo tekemistä, ku markkinoilla ravata. Kummissii tuolta tull tuas nuo vakkari ostokset ostettuu. Jussi Pullin viipurinrinkelit ja hepan savuliha. Ja sitten se jylykyttäjä erräästä kaupasta, tuon hinttoo kannattaa verttailla. Hinta erroo näyttää olevan paikasta riippuen aikkasen palajon. 

20180412_225806.jpg

Sipakan näkönen laatikko, pinkki ja ihan nätti henkilökkii siin hymmyillöö. Tämä o tämmönen Tenssi vekotin, elikkä anttaa  sähkössiihermostimulointtija. Itellän on kokemusta tästä systteemistä jo, ku aikonnaan ostin semmosen vyön joka toimmii samalla periaatteella. Sillä sain helepotusta alaselekä onkelmmiin, mutta se ei tuas käynynnä muihin kohtteissiin. Niitä kun näkkyy vaivoja tulevan vanahemmite joka kohttaan. Tuossa illalla koikkeilin ensimmäisenä oloka piähän.

20180412_212635.jpg

Tuommossii läpyköitä o kaks kappaletta. Tulloovat kiinni jonkinmoisella liimatarralla ihhoon? Hyvinhän nuo pysy kinni. Kokkeilin melekkein jokapaikkaan. Kyllä se kyynärpiähän laittaissa hyppyyttää kättä täyellä teholla kolomisenkymmentä senttii. Polovveen en viell kerinnä kokkeilla, se se voipikkii olla ettei hyppee, ku liäkärit sua vasarallakkaa paljjoo liikahtammaan. Monet sitä onnii koputelleet mielenkiinnost. Tää tuntu ainassii näin ens kokkeilu kerralt hyvält ostokselt, mutta suapi sit jatkossa nähä, mitenkä toimmii. Toivottavasti sais pakotukset vähemmäks. Vehettä o heleppo käyttee, kuvasta näkkyy ja voipi siättee mihinkä kohttaan sitä käytettään ja millä teholla. Voipi myös valita kolomesta erlaisesta stimuloinnista tahi näiden kolomen ohjelman yhistelmä stimuloinnin. Kestolttaan juttu kesttää automaattisesti 15 minnuuttii. Tätä kannattaapi kokkeilla, jos pakotukssii ja kipuja on. Tää ei kuiteskkaa kustanna nykysin, ku yhen tunnin vyssari käynnin. Toissaalt onko sitten sähkö parempi, ku käsi? Vyssarin mielestä varmmaannii ei : D)).