Näistäpä ekana alakkuun.
Vähän myös jauhelihhaa ja juusttoo.
Sipullii myös.
Siinäpä suurin osa, jo sekasi.
Voita 35g
Savu maldonnii (suola) 2-3 tl
lihaliemi lötky 1kpl
jauheliha 500g
sipuli 2kpl
pippurisekotusta 1-2 rkl
Tommaatti sörssellii 2 prk, sit alako menemmään sotkuseks.
Juustoraastetta 200g
Loput juustoraasteet piälle 100g. Tää nyt ei tuas mennynnä ku Römssöössä. Huomasin jauhelihat viskattuu paistin pannulle, et lasakne levyjä ei ollu riittävästi tälle satsille? Mikäpä etteen? Pohin ensin ett heitänkö makarooneja sörsselin sekkaan, vai mitä? Tein sen johtopiätöksen, et tien kaks levvyy levveen lasaknen keskelle paistoastijjoo ja kaadan loput sörsselit päihin. Ja näin sittentein.
Siinäpä valamis Lasakne. Oli sähköuunissa n.45 minnuuttii 175 astteella.
Tässäpä sitä lasaknetonta sörssellii. Laitoin sen alle paahto kraahamleippää ja hyvvää oll. Aina löyttyy ratkasu kaikkeen.
Mut yks yllätys tull viell. Toinen tommaattimurska purkki ei ollukkaa pelekkee murskkoo, siinä ollii aika topakasti sillii mukana. Anto muuten pikkusen potkkuu keitoksseen. Ihmettelin sit illalla mikä on ku tippa tulloo linssiin, ku vasemman käin viepi kolomenkymmenen sentin piähän silimist? Sit juolahti, et tuota silimurskkoo roiskahti käsille. Pesin kädet kyllä, mut se oll immeytynnä kätteen. Vielä tänäpäivänäkkii löyhki. Peseksin vairilla monta kerttoo, mut tiukas o haju. Voin sannoo et tää sapuska oll hyvvee.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.